U, de petitionaris
85362320 6514 4e74 ab0d dd8904db14be

Stop de overlast in uw wijk!

28 ondertekeningen

Meerdere dagen per week, tot savonds laat ervaren veel buurtbewoners ernstige last van hangjongeren voor het appartementencomplex de Brink. Helaas wordt hier niets aan gedaan door de politie of door de woningbouw en daarom is het nu de tijd om verandering in te brengen!

Petitie

Wij

Wij, Bewoners de Brink. Medewerkers van de supermarkt Deen. Klanten van de Deen. Omliggende buurtbewoners

 

constateren dat:

Constateren, Dat na vele meldingen/ klachten bij de politie/wijkagent als bij de woningbouw dat er vrijwel niets gedaan wordt aan het feit dat er dagelijks grote groepen jongeren bovenop het parkeerdek staan van de Deen. Deze jongeren blowen, drinken, vervuilen, en draaien harde muziek boven op dit dek. Ook urineren ze rondom auto’s, nooduitgangen en in de lift van de Deen. De straat wordt vervuilt en overal liggen lege blikjes en sigaretten.

 

en verzoeken

En verzoeken, graag een schone en rustige leefomgeving in en rondom het complex. Geef deze jongeren een andere plek of ruimte waar zij kunnen hangen zonder een overlast te zijn voor andere mensen ! Ook willen wij hier strengere controle op. Wij hebben erg veel overlast ervaren zonder gehoord te worden, en wij voelen ons daardoor achtergesteld. Wij willen daarom ook een tegemoetkoming in onze maandelijkse huur, wegens gemist woongenot.

Ondertekenen

 
We e-mailen u een link waarmee u uw ondertekening kunt bevestigen. Uw gegevens worden niet doorgespeeld aan derden en blijven bij de Stichting Petities.nl. Meer hierover leest u in onze privacyverklaring.

Details

Ontvanger:
Almere 
Petitieloket:
Einddatum:
01.07.2019 
Petitionaris:
Noodzakelijk anoniem  
Organisatie:
N.v.t 

Geschiedenis

Ondertekeningen