U, de petitionaris
Verkeersbord parkeren toegestaan alleen bewoners rvv e04

Stop de overlast door parkerende leraren en ouders in Eersel

29 ondertekeningen

Omwonenden van Basischool Jacobus, Kind Centrum Eersel en Basischool Wereldwijs ondervinden overlast van parkerende ouders en leraren.

Petitie

Wij

Wij, bewoners uit de omgeving

 

constateren dat:

  • Dat leraren van Basischool Jacobus, Kind Centrum Eersel en Basischool Wereldwijs gebruik blijven maken van de (al beperkte) parkeerplekken.
  • Dat dit tot gevolg heeft dat omwonenden (o.a gezinnen met jonge kinderen en ouderen) hun auto vaak straten verder moeten parkeren.
  • Ouders nemen niet alleen parkeerplekken in beslag maar blokkeren erg vaak de auto's van omwonenden. Ze parkeren op de stoep, voor andere auto's en midden op straat.
  • Het is niet zo dat de leraren/ouders elders niet kunnen parkeren, denk aan de grote parkeerplek tegenover Sporthal de Kraanvogel

 

en verzoeken

na herhaaldelijke klachten van omwonende in de buurt eindelijk iets te doen tegen deze overlast, bijvoorbeeld door parkeren in de aanliggende straat (Pankenstraat) en het parkeerhofje op de Vissersstraat alleen toe te staan voor bewoners.

Ondertekenen

 
We e-mailen u een link waarmee u uw ondertekening kunt bevestigen. Uw gegevens worden niet doorgespeeld aan derden en blijven bij de Stichting Petities.nl. Meer hierover leest u in onze privacyverklaring.

Details

Ontvanger:
Eersel 
Petitieloket:
Einddatum:
31.07.2023 
Petitionaris:
Nikki van de Weijer 

Geschiedenis

Ondertekeningen

Nieuws

Bewoners Hoolstraat ondervinden ook overlast!

Het probleem blijkt (nog) groter dan in eerste instantie verwacht; Na verschillende e-mails en berichten ontvangen te hebben van bewoners van de Hoolstraat is er besloten ook deze straat mee te nemen in de petitie!

De Hoolstraat zal worden toegevoegd in het dossier wat we voor gaan leggen bij de gemeente. Hoewel deze straat dus officieel niet staat vermeld onder de petitie willen we jullie vragen als bewoners van deze straat ook je handtekening te zetten.

+Lees meer...

De petitie tekenen is mogelijk tot 31 juli 2023.

Staat je straat er niet bij maar heb je ook overlast? Meld het!

Alvast bedankt .

14.07.2023