You, the petitioner
4a0787f4 82c0 4a59 bce1 e13833ef23d7

Stop de muizenoverlast op de Putselaan

Wij dienen een klacht in tegen Vestia met betrekking tot overlast van muizen in het appartementencomplex van 2A tot 12G op de Putselaan. Het betreft het gehele gebouw inclusief de buitenruimtes(vuilnis, bergingen, parkeerterrein en balkons). We verzoeken Vestia spoedig actie te ondernemen en het appartementencomplex in zijn geheel aan te pakken.

Petition

We

de bewoners van 2A t/m 12G

 

observe

dat Vestia niets doet om het muizenprobleem te verhelpen. Ze leveren slecht onderhoud, amper schoonmaak (overal vies ook in de berging) maken gebruik van slechte kwaliteit materiaal in de plafonds van bergingen en balkons waar de muizen doorheen vreten. Verder zijn in de spouwmuren ventilatiegaten die mogelijk ingangen geven aan muizen om overal in het appartementencomplex te komen!

 

and request

Dat het muizenprobleem in het gehele complex wordt aangepakt, er duurzame oplossingen komen zodat het muizenprobleem niet terugkeert zoals stootvoeggaas in ventilatiegaten van de spouwmuren en een oplossing voor de balkons omdat ze daar binnen komen, betere schoonmaakwerkzaamheden inclusief de gallerijen, berging en parkeerplaats en betere onderhoud.

Sign this petition

 
We e-mail you a link to confirm your signature. Your data will not be shared with third parties and remains with the Stichting Petities.nl. Your name and place of residence will only appear if you choose this. Read more about this in our privacy statement.

Details

Addressed to:
woningcorporatie 
Petition desk:
Lead petitioner:
Omar Abdelkadir 

History

Signatures