You, the petitioner

Stop de monarchie!

11 signatures

De monarchie is een eeuwenoude bestuursvorm die niet meer toepasbaar zou moeten zijn in onze moderne samenleving. Niet alleen kost het ons in het meest gunstigste geval al 44.4 miljoen euro, maar het is ook nog compleet nutteloos en in strijd met onze gelijkheid.

Petition

We

Deze petitie is voor iedereen die een einde wilt maken aan de monarchie, lang leve de republiek!

 

observe

Het koningshuis kost ons jaarlijks miljoenen, geld dat beter besteed kan worden aan zorg, onderwijs, defensie, etc. Niet alleen is dit een groot bedrag, het is ook nog eens een compleet nutteloze investering. De koning doet niks dat een president niet zou kunnen doen, en een president zou dit ook nog doen voor veel minder. Ook past de verheven positie van een koning niet bij een samenleving waarin mensen hechten aan gelijkwaardigheid.

 

and request

Helaas mag er op petities.nl maar een erg beperkt aantal tekens worden gebruikt. Wilt u meer informatie of actief worden betrokken bij ons doel? Volg @langlevederepubliek op instagram. De pagina is nog onder constructie, maar de DM staat altijd open voor vragen. Geen instagram? Mail langlevederepubliekv@gmail.com

Bedankt voor uw handtekening!

Sign this petition

 
We e-mail you a link to confirm your signature. Your data will not be shared with third parties and remains with the Stichting Petities.nl. Your name and place of residence will only appear if you choose this. Read more about this in our privacy statement.

Details

Addressed to:
Tweede Kamer 
Petition desk:
Closing date:
2020-05-18 
Lead petitioner:
De Republiek 
Organisation:
@langlevederepubliek 
Website:

History

Signatures