You, the petitioner
Timmermans palestina edit

Stop de miljoenen-steun aan Egypte door onze Regering en BuZa

857 signatures

Stop het geven van ons bezuinigingsgeld aan de antisemitische Moslim-Broederschap regering in Egypte, via de EU en ons Ministerie van Buitenlandse Zaken.

Petition

We

Christen-Zionisten Nederland, mensen met gezond verstand, non-utopisten, burgers die bezuinigen,

 

observe

Dat Frans Timmermans, de huidige Minister van Buitenlandse zaken, miljoenen van ons bezuinigingsgeld, m.b.t. een EU-pakket van 5 miljard, aan Egypte wil gaan geven. Dit geld is zogenaamd al door onze vorige regering toegezegd, en het kan altijd gestopt worden, beweert de Minister. Egypte wordt geregeerd door de antisemitische ondemocratische moslim-broederschap, die Joden uitmaakt voor bloedzuigers, apen en varkens. Israel en de Joden moeten weg.

 

and request

Eenvoudig het stoppen van het doorsluizen van ons geld, wat wij keihard kunnen gebruiken voor de zorg, gehandicapten, ouderen, etc., naar de bodemloze put Egypte, waarvan wij verklaren dat de hoop op een 'democratiseringsproces' via een islamitische, antisemitische regering, een utopie en oxymoron is van de hoogste klasse. Wij verzoeken de Minister Timmermans, en de 2de Kamer, via deze petitie, om onmiddelijke stopzetting van deze uitgave!

Current status

This petition is not open to collect signatures.

 

Details

Addressed to:
minister 
Petition desk:
Closing date:
2016-04-17 
Status:
Withdrawn 
Lead petitioner:
Henoch Dijkhuizen 
Website:

History

Signatures