U, de petitionaris
Petitie

Stop de galberenindustrie

86 ondertekeningen

Stichting Save The Moonbears heeft als doel:

De stichting steunt en helpt de galberen in China en Vietnam, honden en katten in Azië. De stichting wil in Nederland meer bekendheid geven aan dit vreselijke dierenleed via fondsenwerving en financiële ondersteuning aan de organisatie Animals Asia. Die werken in Azië om een eind te maken aan de beerboerderijen.

Teken de petitie om deze beerboederijen te laten sluiten, in Vietnam zijn ze al heel erg ver. In 2019 zullen er in Vietnam geen beerboerderijen meer zijn.

Petitie

Wij

Stichting Save The Moonbears en medestanders

 

constateren

  • Beren in Azië worden gevangen gehouden voor hun gal, die afgetapt wordt via wrede en pijnlijke methoden, en vervolgens wordt het gal verkocht als traditioneel medicijn. De beren lijden heel veel pijn elke dag weer en dat zo jaren lang, soms wordt er twee keer per dag gal afgetapt.

  • Het gal wordt bij de beren op een vreselijke manier afgetapt, vaak door mensen die geen ervaring hebben. Sommige beren moeten deze hel wel 20 tot 30 jaar doorstaan. Maar er zijn ook beren die binnen drie maanden overlijden aan de gevolgen van deze vreselijke marteling.

  • De beren hebben, tumoren, infecties, gebroken tanden (door het bijten op de tralies) stereotiepe gedrag , (zoals heen en weer zwaaien met hun hoofd tegen de muur)

 

en verzoeken

Stop de beerboerderijen.

Ondertekenen

 
We e-mailen u een link waarmee u uw ondertekening kunt bevestigen. Uw gegevens worden niet doorgespeeld aan derden en blijven bij de Stichting Petities.nl. Meer hierover leest u in onze privacyverklaring.

Details

Ontvanger:
ambassadeur 
Petitieloket:
Einddatum:
16-04-2018 
Petitionaris:
Ciska 
Organisatie:
Stichting Save The Moonbears 
Website:

Geschiedenis

Ondertekeningen