U, de petitionaris
20211001 114012

Stop de coronavaccinatie aan gezonde kinderen, tieners en volwassenen

172 ondertekeningen

Het is tijd dat u als burger via deze petitie laat horen wat u vindt van de politieke beslissingen die tegen de lichamelijke-, geestelijke- en persoonlijke vrijheid van Nederlanders ingaan. Door drang en dwang worden mensen misleid en ondergaan zij een experimenteel vaccin.

Petitie

Wij

Burgers van Nederland die gehoord willen worden op ons grondrecht om ons lichaam en leven te beschermen.

 

constateren

  • Dat de overheid door misleiding en dwang, gezonde Nederlandse kinderen, tieners en volwassenen aanzet tot het laten injecteren met een experimenteel vaccin tegen Covid19
  • Dat dit is zonder dat genoemde mensen de afweging kunnen maken of het middel (lees vaccin), voor hen persoonlijk niet erger is dan de kwaal (lees covid 19).
  • Waarom is er geen discussie mogelijk met andere artsen, vaccinologen? Waarom is slecht zorgbeleid leidend in plaats van persoonlijke gezondheid.
  • Burgers willen zelf inspraak in hun eigen gezondheid voor de lange termijn. Hieronder valt ook eventuele vaccinschade.

 

en verzoeken

  • Om per direct te stoppen met dit vaccinatiebeleid aan gezonde mensen.
  • De discussie te openen met een zeer brede groep wetenschappers en alle ondertekenaars.

Ondertekenen

 
We e-mailen u een link waarmee u uw ondertekening kunt bevestigen. Uw gegevens worden niet doorgespeeld aan derden en blijven bij de Stichting Petities.nl. Meer hierover leest u in onze privacyverklaring.

Details

Ontvanger:
Tweede Kamer 
Petitieloket:
Petitionaris:
Marisa Bruin 

Geschiedenis

Ondertekeningen

Nieuws

Bundelen

Lieve mensen, ik zie na wat onderzoek dat als we alle petities bundelen die tegen verplichte vaccinaties zijn, we bijna aan de 100.000 handtekeningen kunnen komen!!!! Ik heb de vraag voorgelegd aan petities.nl groetjes.

06-11-2021

Wij zoeken de waarheid en gaan op gebundelde kracht

Lieve mensen, u staat niet alleen. Veel mensen zien geen heil meer in een petitie maar wij doen iets!!!! 74 zoekers op gebundelde kracht.

+Lees meer...

Houd moed. Zoek in uzelf elke dag de kracht om door te gaan. Zoek nieuwe ondertekenaars. Zodat we met 1 mond kunnen spreken. Met velen! Zorg goed voor uzelf en naasten

03-11-2021

47 mensen hebben al getekend!!!

Lieve mensen, hadden jullie gedacht dat wij in deze situatie zouden komen? Hebben jullie zorgen voor wat er nog gaat komen? Laten we zoveel mogelijk handtekeningen verzamelen zodat onze stem gehoord gaat worden. Bedankt en zorg goed voor uzelf en uw naasten.

30-10-2021