You, the petitioner

Stop de censuur!

136 signatures

Steeds meer en steeds vaker worden wij mensen beperkt in wat we mogen doen of weten, omdat anderen denken te kunnen bepalen welke informatie we wel of niet krijgen. Dit moet ophouden, de wereld is van iedereen.

Petition

We

de ondertekenaars van deze petitie en alle mensen diens belangen wij behartigen

 

observe

dat er steeds meer censuur wordt gepleegd op ons, burgers. Particuliere instanties (zoals bijvoorbeeld in Nederland stichting Brein), zwaar gefinancierd door commerciële bedrijven, denken te mogen bepalen welke sites wij wel of niet mogen bezoeken op internet. Wie zijn zij om voor ons te mogen bepalen wat wij wel of niet mogen? Wij zijn als indieners van deze petitie niet voor de verheerlijking van illegale praktijken, ons gaat het om het principe: want vandaag is het 'the pirate bay' die geblokkeerd wordt, maar morgen kan het iemands persoonlijke blog zijn die iemand niet aan staat. Vrijheid van meningsuiting geldt net zo goed digitaal. De oorzaak van internetpiraterij zijn de media zelf, die woekerprijzen voor hun producten vragen. Wij roepen op tot een vrij internet voor iedereen!

 

and request

dat deze verkapte vorm van staatscensuur een halt toe wordt geroepen, dat de wil van het volk weer zijn rechtmatige plaats inneemt boven het commercieel belang van bedrijven die sowieso al miljoenen verdienen. Iedereen moet elke pagina op internet kunnen bezoeken, wat je met de informatie doet die daarop te vinden is (legaal of illegaal), is aan ieder zelf om te bepalen.

Sign this petition

 

Details

Addressed to:
Europees Parlement 
Petition desk:
Closing date:
31-12-2016 
Status:
Signable 
Lead petitioner:
P. Scott 
Organisation:
USCworld 

History

Signatures

Julian van Santen
Emmen
11 months
Anonymous
about 1 year
Aron Elstgeest
Leiden
about 1 year
Estelle Eestermans
Maastricht
over 1 year
Kees Venema
ENSCHEDE
censuur!!!
over 1 year
Cornelis Ignatius Kes
Volendam
over 1 year
Anonymous
over 1 year
Anonymous
almost 2 years
Anonymous
over 2 years
Anonymous
over 2 years
Anonymous
almost 3 years
Anonymous
almost 3 years

Updates

No news about this petition yet.