U, de petitionaris
46202268 503245310153864 4847386337503870976 o

Stop de broodfokker uit Heijen

6.812 ondertekeningen

Al jarenlang is bekend dat vanuit Heijen illegaal puppys verhandeld worden , we MOETEN dit stoppen... dus teken alstublieft.

Petitie

Wij

Gedupeerden, inwoners, en dierenliefhebbers

 

constateren

  • al jarenlang is bekend dat Peter R. uit Heijen illegaal puppy's verhandelt,
  • alsnog gaf de gemeente Gennep een vergunning af voor een kennel.
  • het vele dierenleed wat deze vergunning tot gevolg heeft en heeft gehad.

 

en verzoeken

wij eisen onmiddelijk een intrekking van de vergunning verleend aan Peter R.

Ondertekenen

 
We e-mailen u een link waarmee u uw ondertekening kunt bevestigen. Uw gegevens worden niet doorgespeeld aan derden en blijven bij de Stichting Petities.nl. Meer hierover leest u in onze privacyverklaring.

Details

Ontvanger:
Gennep 
Petitieloket:
Einddatum:
01-12-2019 
Petitionaris:
--  

Geschiedenis

Ondertekeningen

Nieuws

hondjes vermoedelijk gedumpt

13 augustus om 14:30 · Vanmorgen werden wij gebeld vanuit Ottersum, gemeente Gennep. De meldster had de dag ervoor bij haar brievenbus twee mops hondjes gevonden.

+Lees meer...

De hondjes stonden al meerdere malen op Facebook en het bericht was al ontzettend vaak gedeeld. Maar helaas zonder resultaat. Er werd zelfs op Facebook beweerd dat de honden geen chip hadden echter waren de honden nog helemaal niet nagekeken of gecontroleerd. Wij zijn ter plaatse gegaan en hebben de honden nagekeken en de chips uitgelezen. Helaas hadden beide mops hondjes een buitenlandse chip maar beide chips zijn niet in Nl maar ook niet in het buitenland geregistreerd. Ook in ons internationale database kwam helaas niks naar voren. Wij hebben contact gezocht met meerdere instanties, met dierenartsen in de buurt en zelfs met de dichtstbijzijnde mopskennel maar helaas alles zonder resultaat. Eerder in mei dit jaar werden in dezelfde straat al drie soortgelijke hondjes vermoedelijk gedumpt. Waarvan er één in de nacht was aangereden, die wij toen hebben moeten laten inslapen. Wij hopen dat deze twee lieverds een eigenaar hebben en dat de eigenaar zich nog zal melden. En wij hopen niet dat deze twee mopjes in verband staan met de drie hondjes van afgelopen mei

15-08-2019