U, de petitionaris
1772fd93 a7d2 49d3 9dd4 17b3b629c3ac

Stop bewonersorganisatie de Groene Eland

958 ondertekeningen

Bewonersorganisatie “de Groene Eland” in het Zeeheldenkwartier is stelselmatig kostbare bezwaarprocedures aan het indienen tegen al getoetste en verleende exploitatievergunningen van verschillende horeca ondernemers. Dit kost de hen veel tijd en geld, terwijl die liever open in gesprek gaan.

Petitie

Wij

bewoners van het Zeeheldenkwartier, bezoekers van ondernemingen in deze mooie buurt en verder iedereen die begrip toont voor ondernemers die hard werken om zowel ons te voorzien van diensten en tegelijk proberen in hun eigen levensonderhoud te voorzien.

 

constateren dat:

  • Wij hebben begrip voor leefbaarheid, maar niet voor de kleine groep mensen die het kapot maken van deze ondernemers tot doel heeft!

  • een open conversatie is beter voor iedereen in plaats van geldverslindende procedures!

 

en verzoeken

Wij vragen Gemeente Den Haag een duidelijk standpunt in te nemen, de Groene Eland aan te spreken op deze slopende manier van werken en de regels en vergunningen voor alle ondernemers eens en voor altijd helder op ieders netvlies te zetten!

Ondertekenen

 
We e-mailen u een link waarmee u uw ondertekening kunt bevestigen. Uw gegevens worden niet doorgespeeld aan derden en blijven bij de Stichting Petities.nl. Meer hierover leest u in onze privacyverklaring.

Details

Ontvanger:
Den Haag 
Petitieloket:
Einddatum:
22-11-2019 
Petitionaris:
Joey Gonggrijp 
Website:

Geschiedenis

Ondertekeningen

Nieuws

We krijgen momentum

In de laatste twee dagen is het aantal ondertekeningen vervijfvoudigd! Dank daarvoor, maar het is niet genoeg! Deel deze petitie, steun de horeca ondernemer, ook die in jouw buurt, door een vuist te maken tegen een kleine groep mensen. Dit is een groter probleem dan alleen het Zeeheldenkwartier in Den Haag.

+Lees meer...

Laat zien dat je geeft om de bruisende omgeving en de mensen die keihard werken om onze en jouw wijk gezellig te maken met mooie ontmoetingsplekken!!!

28-08-2019