U, de petitionaris

Stop agressie tegen hulpverleners

1.274 ondertekeningen

Er is teveel agressie tegen hulpverleners die op straat hun werk doen. De hulpverleners zijn soms hun leven niet meer zeker als ze gewoon hun werk doen De veiligheid van deze mensen moet gewaarborgd zijn anders kunnen ze hun werk niet doen.Teken deze petitie voor de veiligheid van onze hulpverleners.

We pleiten voor een wetsaanpassingen: Hulpverleners mogen tijdens het uitvoeren van hun werk niet gehinderd worden door toeschouwers. Toeschouwers dienen op verplichte afstand te blijven mits door de hulpverleners anders wordt aangegeven. Voor de politie zal gelden dat zij niet gehinderd mag worden in het uitvoeren van hun taak. Dat omstanders ten alle tijden de politie zijn / haar werk laat doen en enkel naderbij komen mits de politie dit aangeeft. Dit houdt dus in dat agressie tegen alle soorten en vormen hulpverlening verboden is op straffe van.

Petitie

Wij

hulpverleners, hulpvragers, familie, burgers

 

constateren dat:

Dat de agressie tegen alle hulpverleners (brandweer - politie en ambulance personeel) met de dag groter wordt, door de verandering van waarden een normen in onze maatschappij.

 

en verzoeken

via een initiatief wetsvoorstel de veiligheid van alle hulpverleners te waarborgen. Zodat de hulpverleners weer veilig hun werk kunnen doen.

Ondertekenen

 
We e-mailen u een link waarmee u uw ondertekening kunt bevestigen. Uw gegevens worden niet doorgespeeld aan derden en blijven bij de Stichting Petities.nl. Meer hierover leest u in onze privacyverklaring.

Details

Ontvanger:
Tweede Kamer 
Petitieloket:
Einddatum:
29-11-2016 
Petitionaris:
R.E. Pruyssers 

Geschiedenis

Ondertekeningen

Nieuws

BNR.nl: Geweld tegen hulpverleners

Vandaag kun je Jörgen alles vragen over geweld tegen hulpverleners. In Ask Me Anything kan je alles vragen over geweld tegen hulpverleners.

+Lees meer...

Want ook afgelopen nieuwjaarsnacht konden niet alle hulpverleners ongestoord hun werk doen. Gelukkig wel minder dan vorig jaar. 67 mensen werden door de politie aan het OM geleverd om vervolgd te worden.

BNR.nl 2 januari 2018: In Ask Me Anything kan je alles vragen over geweld tegen hulpverleners.

02-01-2018

De 200 handtekingen bereikt ... zeker niet genoeg

Vandaag zaterdag 18 september 2010 hebben we de 200 handtekeningen bereikt. Dit zijn er zeker niet genoeg.

+Lees meer...

Nodig zo veel mogelijk vrienden en bekenden uit om de Petitie te ondertekenen. Je kan dit doen b.v. op Hyves of Facebok.

18-09-2010

Link van 112marum naar Petitie

De website 112-marum.nl heeft op zijn website een stuk geschreven over de petite. Tevens is er een link geplaatst naar de Petitie toe..

13-09-2010