U, de petitionaris
Nesselande3 enhanced

Stop afbraak recreatiegebied Nesselande

1.960 ondertekeningen

Gemeente Rotterdam vernietigt 1/3 deel recreatie oppervlakte van Nesselande strand. Het Noorderstrand wordt volgebouwd met 55 woningen in het luxe segment. De druk op dit nu al te kleine recreatiegebied neemt ieder jaar exponentieel toe. Op een mooie zomerdag recreëren hier maar liefst 2.000 mensen.

Petitie

Wij

Inwoners Groot Rotterdam

 

constateren

  • Recreatiegebied is waar Rotterdam naar ‘smacht’.

  • Nesselande, wat ben je mooi. Als de temperaturen in de zomer oplopen ligt dit prachtige recreatiegebied in Nesselande binnen no time vol.

  • Vanuit heel Rotterdam komt men ieder jaar meer genieten van dit prachtige strand.

  • Niet alleen het strand maar ook de 400 parkeerkeerplekken zijn vol, auto's parkeren door een tekort zelfs in de berm. In de toekomst gaan we dus 300 parkeerplaatsen minder krijgen.

  • Het gemeenschappelijk belang is meer recreatiegebied in plaats van minder! Nog meer mensen op nog minder recreatieruimte is schreeuwen om meer overlast en gevaarlijke situaties met parkeren in een middenberm.

 

en verzoeken

Stop de bouw van deze woningen nu en gebruik gezond verstand!

Ondertekenen

 
We e-mailen u een link waarmee u uw ondertekening kunt bevestigen. Uw gegevens worden niet doorgespeeld aan derden en blijven bij de Stichting Petities.nl. Meer hierover leest u in onze privacyverklaring.

Details

Ontvanger:
Rotterdam 
Petitieloket:
Einddatum:
19-12-2018 
Petitionaris:
John Jehae 
Organisatie:
SCLBLD 
Website:

Geschiedenis

Ondertekeningen

Nieuws

Update petitie: Stop afbraak Noorderstrand Nesselande.

Okay let’s do this! Inmiddels hebben 1.900 mensen de petitie getekend, hopelijk tikken we de 2.000 aan voor woensdag a.s.. Dat zijn onvoorstelbaar veel handtekeningen.

+Lees meer...

Dank allen voor de betrokkenheid en steun bij het behoud van Noorderstrand Nesselande. Graag wil ik jullie informeren over de voortgang.

Woensdag 12 december aanstaande om 09.30 uur in zaal 7 van het stadhuis, Coolsingel 40 kan ik 5 minuten ‘inspreken buiten de agenda om’ over de bebouwing Noorderstrand Nesselande in de vergadering van de commissie Bouwen, Wonen en Buitenruimte. Na afloop van het inspreken kunnen wij de petitie overhandigen aan de voorzitter van de commissie. Hier zijn de 13 fracties vertegenwoordigd. Support is uiteraard welkom op deze openbare vergadering. Die ook live uitgezonden wordt via internet: https://rotterdam.raadsinformatie.nl/

Alvast dank. Met een hartelijke groet,

John Jehae petitie@sclbld.nl

10-12-2018