U, de petitionaris
5gcelltower

Stop 5G

729 ondertekeningen

Het ministerie van Economische Zaken overweegt om straling van zendmasten landelijk aan banden te leggen. Door de uitrol van 5G wordt een wildgroei aan antennes verwacht, onder meer in lantaarnpalen en bushokjes. Dat levert mogelijk gevaar op voor de volksgezondheid.

Bron: A.D. P. Winterman

Tevens zullen wij reeds bestaande (buitenlandse) onderzoeken nog gaan toevoegen aan onze informatie op deze site.

Petitie

Wij

Inwoners van Nederland willen niet meer straling in ons luchtruim.

 

constateren

  • Ondergetekenden willen niet dat er tegen onze wil in Nederland een 5G-netwerk wordt uitgerold.

  • Zolang het niet onomstotelijk vaststaat dat de straling ongevaarlijk is voor de volksgezondheid, is het uitrollen van een nieuw 5G netwerk onverantwoord en ongewenst.

 

en verzoeken

Wij vragen aan de overheid om minimaal 2 onafhankelijke onderzoeken te laten uitvoeren over het gevaar van de straling bij toepassing van 5G netwerken in Nederland.

Ondertekenen

 
We e-mailen u een link waarmee u uw ondertekening kunt bevestigen. Uw gegevens worden niet doorgespeeld aan derden en blijven bij de Stichting Petities.nl. Meer hierover leest u in onze privacyverklaring.

Details

Ontvanger:
Tweede Kamer 
Petitieloket:
Einddatum:
01-09-2020 
Petitionaris:
Alfred Melse 
Organisatie:
Stop 5G 
Website:

Geschiedenis

Ondertekeningen

Nieuws

EU werk en betaald hard mee aan 5g!

De EU werkt en betaald hard mee aan uitrollen 5g maar zegt dat de lidstaten zelf maar aktie moeten ondernemen als het om de volksgezondheid gaat!

Tot heden heeft de EU 700 miljoen (geld van de lidstaten) aan 5g uitgegeven. Ze willen uiteindelijk 500 miljard (!!!) uitgeven aan totale uitrol in Europa...

Lees meer op onderstaande link:

www.ninefornews.nl/5g

Kijk vooral even naar de video over de UN meeting in Wenen met de Secretaris Generaal van de UN en de vragen die in deze video registratie worden gesteld.

+Lees meer...

Secr. Gen Gouteris zegt zich nooit bewust te zijn geweest van de gevaren van 5g en zal dit voorleggen aan de WHO (World Health Organisatie).

Mensen, dit gaat niet over snellere communicatie maar over een (straling) wapen om de wereldbevolking uit volledig te controleren en uit te dunnen.

De EU is, zoals we kunnen zien, niet geïnteresseerd in onze gezondheid, maar wil wel haar zakken vullen van de lobbyisten in de industrie die maar wat al te graag meewerkt aan het uitvoeren van Agenda 21 van de United Nations.

06-03-2019

Interessante link...

Onderstaand een link betreffende verzoek van 247 wetenschappers uit 42 landen aan de United Nations om 5G nader te onderzoeken.

www.emfscientist.org

A.

+Lees meer...

Melse.

26-02-2019

DODE SPREEUWEN BIJ 5G test in Den Haag

Link

www.youtu.be

.

26-02-2019