You, the petitioner
Doz 52

Stichting Uit De Brand verdiend een werk/opslaggelegenheid

36 signatures

Stichting Uit De Brand is een stichting die zich geheel belangeloos inzet voor de minderbedeelden.De goederen die deze stichting krijgt aangeboden worden in huiselijke sfeer opgeslag wat niet bevordelijk is voor de leefsituatie.Deze petitie is echt ons laatste hoop!Dus teken alstublieft en help ons!

Petition

We

Aad & Mo Mansveld en Annewil Blom de oprichters van Stichting Uit De Brand en hun vrijwilligers

 

establish that:

Via vele wegen hebben wij als Stichting geprobeerd een werk/opslaggelegenheid te vinden maar helaas zonder succes.Daar wij belangeloos minderbedeelden mensen willen helpen en geen inkomsten hebben zoals subsidies of geldelijke donaties is iets huren niet te doen.Wij helpen minderbedeelde aan goederen ,kleding,luisterend oor,ordenen papieren en doorverwijzen naar de juiste instanties voor hulp.Teken dus deze petitie uw hulp is hard nodig.

 

and request

Daar de goederen zowel huisraad als speelgoed en kleding nu in een woonhuis bij 1 van de oprichters van de stichting worden opgeslagen zou deze stichting erg geholpen zijn met een goede werk/opslagruimte van zo`n 40 m2 of meer zodat het gezin weer normaal door hun woonhuis kan lopen.Momenteel is dit niet mogelijk door dat zij de spullen nu in hun woonhuis opslaan. Donateurs van goederen ontvangen zij ook in hun woonhuis. AUB teken de petitie

Current status

This petition is not open to collect signatures.

 

Details

Addressed to:
Delft 
Petition desk:
Closing date:
2010-12-30 
Status:
Withdrawn 
Lead petitioner:
Mo Mansveld 

History

Signatures