You, the petitioner

Stichting Stralingsarm Nederland

4,650 signatures

Medische bewijzen, dat straling van GSM/UMTS zendmastenleidt tot ernstige gezondheidsschade mogen niet langer genegeerd worden. Uitbreiding van UMTS moet stoppen en de veiling van nieuwe licenties (eind 2008) moet gestaakt worden!

Petition

We

Beatrijs Penn, Gé Halman, Ron Harink, Nols Heetkamp en Luuk van Dinter als bestuursleden van de Stichting Stralingsarm Nederland,

 

establish that:

dat de medische bewijzen, dat straling van GSM/UMTS zendmasten tot ernstige gezondheidsschade en daaruit voorvloeiende financiële schade leidt, niet langer genegeerd mogen worden

 

and request

de Tweede Kamer verdere uitbreiding van UMTS te staken, de voorgenomen veiling van de licenties van de 2,6 Ghz-band voor nieuwe technieken eind 2008 te verbieden en directe toepassing van het Voorzorgsprincipe te eisen.

Current status

This petition is not open to collect signatures.

 

Details

Addressed to:
Tweede Kamer 
Petition desk:
Closing date:
2009-12-05 
Status:
Withdrawn 
Lead petitioner:
Luuk van Dinter 
Organisation:
Beatrijs Penn, Gé Halman, Ron Harink, Nols Heetkamp en Luuk van Dinter als bestuursleden van de Stichting Stralingsarm Nederland, 
Website:

History

Signatures

Updates

regering stelt licentie uit tot 2010

40.000 handtekeningen kunnen ervoor zorgen dat de licenties helemaal van tafel gaan! De moties van het Europees Parlement en de vonnissen van de Franse rechter bewijzen dat het mogelijk is. Doe mee!.

2009-05-05

alvast uitstel dankzij petitie

Politiek Den Haag kent onze petitie. Nu de veiling weer uitgesteld wordt, verlengen we de petitie tot aan Bevrijdingsdag.

+Read more...

Want we willen minstens 40.000 handtekeningen!

2009-01-01

petitie tegen straling succesvol

Er zijn opvallend veel ondertekeningen voor de petitie Stralingsarm Nederland. Sinds het begin van deze maand hebben al ruim 700 mensen de roep om UMTS niet uit te breiden ondersteund. Opvallend bij deze petitie is dat nu toe een zevende van de ondertekenaars heeft aangegeven anoniem te willen blijven.

2008-04-26