U, de petitionaris
Petitie

Steun Occupy Nederland

283 ondertekeningen

De gedachte achter de 99% uitdrukking is dat alle macht en rijkdom in handen is van slechts 1%. De 99% vertegenwoordigt alle andere mensen. Dit zijn leraren, studenten, huisvrouwen, professoren, ondernemers, gepensioneerden, middenklassers en de allerarmsten. Waarschijnlijk staat de 99% ook voor U!

Petitie

Wij

De 99%

 

constateren

Het doel van deze beweging is om zoveel mogelijk mensen bewust te maken van de grote problemen op de wereld en het falen van de twee meest misbruikte ideologieën van de westerse wereld: het kapitalisme en democratie. Daarnaast willen wij mensen bewust maken van de macht die zij zelf hebben. Het doel is een geweldloze totale omverwerping van het huidige wereldsysteem. Een groot doel? Absoluut! Onmogelijk? NIETS IS ONMOGELIJK! Wij zijn het systeem!

 

en verzoeken

Vanuit de ruïnes van de OUDE WERELD zullen wij SAMEN een NIEUWE WERELD moeten bouwen. We willen naar een systeem toe wat zorgt voor: Gelijkwaardigheid op de wereld, eerlijke verdeling van welvaart, vrije meningsuiting, invloed op politiek, behoud van natuur, focus op duurzaamheid.

Welke Kamervragen dienen gesteld te worden? Geef uw suggestie(s) door bij het invullen van uw beroep. Laat UW stem horen!

Huidige status

Deze petitie staat niet open om ondertekeningen te verzamelen.

 

Details

Ontvanger:
Kabinet 
Petitieloket:
Einddatum:
25-07-2016 
Status:
Ingetrokken 
Petitionaris:
Liza de Boer 
Website:

Geschiedenis

Ondertekeningen