You, the petitioner
Petitie

Steun Occupy Nederland

281 signatures

De gedachte achter de 99% uitdrukking is dat alle macht en rijkdom in handen is van slechts 1%. De 99% vertegenwoordigt alle andere mensen. Dit zijn leraren, studenten, huisvrouwen, professoren, ondernemers, gepensioneerden, middenklassers en de allerarmsten. Waarschijnlijk staat de 99% ook voor U!

Petition

We

De 99%

 

observe

Het doel van deze beweging is om zoveel mogelijk mensen bewust te maken van de grote problemen op de wereld en het falen van de twee meest misbruikte ideologie├źn van de westerse wereld: het kapitalisme en democratie. Daarnaast willen wij mensen bewust maken van de macht die zij zelf hebben. Het doel is een geweldloze totale omverwerping van het huidige wereldsysteem. Een groot doel? Absoluut! Onmogelijk? NIETS IS ONMOGELIJK! Wij zijn het systeem!

 

and request

Vanuit de ruïnes van de OUDE WERELD zullen wij SAMEN een NIEUWE WERELD moeten bouwen. We willen naar een systeem toe wat zorgt voor: Gelijkwaardigheid op de wereld, eerlijke verdeling van welvaart, vrije meningsuiting, invloed op politiek, behoud van natuur, focus op duurzaamheid.

Welke Kamervragen dienen gesteld te worden? Geef uw suggestie(s) door bij het invullen van uw beroep. Laat UW stem horen!

Sign this petition

 

Details

Addressed to:
Kabinet 
Petition desk:
Closing date:
25-07-2016 
Status:
Signable 
Lead petitioner:
Liza de Boer 
Website:

History

Signatures

kees koek
Berlicum
16 days
Anonymous
17 days
Anonymous
26 days
Anonymous
about 1 month
Ed van der Pluijm
Tollebeek
Power to the people
3 months
Anonymous
7 months
JGF Steinmeijer
Oldenzaal
beheerder voedseltuin
10 months
Anonymous
over 1 year
Anonymous
over 1 year
Anonymous
over 1 year
Martijn Gest
Assen
almost 2 years
Anonymous
almost 2 years

Updates

No news about this petition yet.