U, de petitionaris
Logo

Steun klim- en buitensport Wageningen

260 ondertekeningen

Verlang je net als wij weer om te klimmen?! Vanwege covid-maatregelen worden we weerhouden van onze passie. Wij willen een gelegenheid bieden om buiten te sporten, zodat we door weer, wind en covid door kunnen gaan. Wil jij graag klimmen in Wageningen? Steun dan onze petitie!

Petitie

Wij

zijn een groepje klimfanaten die te lang de voeten op de grond hebben en

 

constateren dat:

  • Dat de vraag naar klimmen te groot is en het aanbod te klein.
  • Op plekken waar geklommen kan worden is het nagenoeg onmogelijk vanwege de populariteit, de vraag is stukken groter dan de mogelijkheid om werkelijk de muur op te kunnen gaan.
  • Ook gaan mensen nu sporten in openbare parken. Hier kan geen toezicht worden gehouden en de 1,5 meter afstand niet meer kan worden gewaarborgd vanwege drukte.
  • Dus is er een grote vraag naar meer ruimten.

 

en verzoeken

de gemeente van Wageningen ons te ondersteunen met het realiseren van deze noodzakelijke sportfaciliteit. Waar veilig en en doelgericht op de gezondheid van jong en oud deze sporten bedreven kunnen worden. Dit zal de gezondheid van de inwoners Wageningen bevorderen en de mensen weer in contact met elkaar brengen op een veilige anderhalve meter.

Ondertekenen

 
We e-mailen u een link waarmee u uw ondertekening kunt bevestigen. Uw gegevens worden niet doorgespeeld aan derden en blijven bij de Stichting Petities.nl. Meer hierover leest u in onze privacyverklaring.

Details

Ontvanger:
Wageningen 
Petitieloket:
Einddatum:
06-07-2021 
Petitionaris:
Jimmy Feltsadas 
Organisatie:
Edge Boulder 
Website:

Geschiedenis

Ondertekeningen