You, the petitioner

Steun Jazz in the Woods

47 signatures

Apeldoorns festival Jazz in the Woods staat op het punt te verdwijnen. Voor 2013 gaat het niet door en mogelijk ook komende jaren niet. Onderteken deze petitie om te laten zien dat jij graag wil dat Jazz in the Woods blijft bestaan en om de gemeente Apeldoorn over te halen de subsidie komende jaren gelijk te houden.

Petition

We

burgers uit Apeldoorn en omstreken/bezoekers van het festival/liefhebbers van het jazzfestival

 

establish that:

De organisatie van Jazz in the Woods krijgt van de gemeente Apeldoorn geen vaste subsidiezekerheid voor de komende 5 jaar om het festival te laten doorgaan. Hierdoor is de situatie ontstaan dat het festival in 2013 maar mogelijk ook komende jaren niet door kan gaan. Hierdoor verdwijnt er een evenement in de binnenstad van Apeldoorn waar Apeldoorn al bijna 40 jaar 'trots' op mag zijn

 

and request

Het verzoek is om aan de hand van deze petitie duidelijk te maken dat het festival Jazz in the Woods een evenement in Apeldoorn is wat moet blijven bestaan en ook voor de komende jaren zekerheid moet hebben om georganiseerd te kunnen worden. Zowel burgers als gemeente mogen trots zijn op een dergelijk evenement.

Current status

This petition is not open to collect signatures.

 

Details

Addressed to:
Apeldoorn 
Petition desk:
Closing date:
2013-05-01 
Status:
Withdrawn 
Lead petitioner:
Floris Melis 

History

Signatures