U, de petitionaris
Img 1488

Steun het plan voor de nieuwe AH in Blaricum

831 ondertekeningen

Zwijgen is toestemmen, maar met niets laten horen geef je alleen de mensen die tegen zijn een stem. Die hebben zich inmiddels veelvuldig laten horen en spreken namens de 'dorpsbewoners' van Blaricum als het gaat om het tegenhouden van de vooruitgang, want dat is het. Maar vóór zijn is ook een optie!

Petitie

Wij

zijn inwoner van Blaricum en willen graag laten weten dat we het plan van onze AH van harte steunen!

 

constateren dat:

  • Dat de plannen bijdragen aan de toekomst van een attractief dorp.
  • Dat ondernemers uit ons dorp de ruimte moeten krijgen om ons nog beter te voorzien in een breed winkelaanbod.
  • Er zijn geen noemenswaardige belemmeringen voor het aangezicht van het dorpsbeeld.
  • Voorstander moeten ook gehoord worden, zodat in de besluitvorming B&W en de gemeenteraad weten dat er support is voor de plannen vanuit de burgers!

 

en verzoeken

  • Niet enkel rekening hoeven te houden met de burgers die zich lijnrecht tegenover de plannen scharen.

  • Laat dit signaal in de besluitvorming over de goedkeuring van de plannen een rol spelen.

  • Geef de voorstanders in Blaricum ook een stem in het besluitvormingsproces.

Ondertekenen

 
We e-mailen u een link waarmee u uw ondertekening kunt bevestigen. Uw gegevens worden niet doorgespeeld aan derden en blijven bij de Stichting Petities.nl. Meer hierover leest u in onze privacyverklaring.

Details

Ontvanger:
Blaricum 
Petitieloket:
Einddatum:
05-03-2023 
Petitionaris:
Frank de Winter 
Organisatie:
Ja voor de nieuwe AH in Bla!  
Website:

Geschiedenis

Ondertekeningen

Nieuws

Zaterdag 18 februari om 11.00 uur op Radio NH Gooi een interview met petitionaris Frank de Winter over de Ja voor de AH in Bla actie!

Het programma NH Gooi Zaterdag wordt deze week door Michel Stoeltie en Mary Voigt gepresenteerd. Het programma ’NH Gooi Zaterdag’ wordt op zaterdag uitgezonden op NH Gooi tussen 10:00 en 12:00.

+Lees meer...

In het programma behandelen zij actualiteiten die spelen in het Gooi. De uitbreiding van de AH is een punt wat mensen bezighoudt in Blaricum dorp en ook daarbuiten. De petitie vóór de uitbreidingsplannen van de AH werd al ruim 800x ondertekend de afgelopen 10 dagen. En dan is er enkel via social media aandacht aan besteed. Het geeft aan dat er vele voorstanders zijn van de plannen. Een duidelijk signaal aan de regionale politici waar ze iets mee kunnen! Frank zal in het programma meer vertellen over de petitie en de reacties tot nu toe.

17-02-2023

Diverse media aandacht voor de positieve Vóór petitie!

In verschillende media is er de afgelopen dagen al aandacht geweest voor het positieve geluid wat de petitie moest opleveren. NH nieuws met zowel online artikel en een interview in de 'ontbijttafel' op NH-Radio en op woensdagochtend 8 februari ook in de Gooi en Eemlander

We gaan voor een positief geluid met alle mensen die dit plan zien zitten.

+Lees meer...

Als iedereen binnen de perken en door gemeente en landelijke gestelde regels blijft passen en meten komen we er samen uit!

08-02-2023

Petitie voor steun aan de AH in Blaricum is 'live' sinds zondag 5 februari 12.00 uur en nog geen 10 uur later al 300 ondertekenaars!

Het begon eigenlijk als een reactie op nieuws uit de lokale media over een raadvergadering die nogal onvriendelijk verliep. Het onderwerp van de AH in Blaricum is er eentje die al maanden in het nieuws komt.

+Lees meer...

Het is in ieders belang dat er een goede vorm gekozen wordt die kan worden uitgevoerd. De raad en het college moeten zich de komende maanden nog gaan uitspreken over de plannen. Uiteindelijk is het belangrijk dat er regelgeving wordt nageleefd en dat zal door de ambtenarij worden geverifieerd. Verder kunnen belanghebbenden zich natuurlijk uitspreken tegen de plannen. Vaak zijn dat vooral de mensen die ergens bezwaar tegen maken en dat is hun goed recht. Maar soms is het ook fijn om te laten weten dat je geen bezwaar hebt en je de plannen van harte steunt. We hopen van harte dat deze petitie een hart onder de riem is voor de betrokken ondernemers, maar tegelijk de gemeenteraad een beeld verschaft waaruit blijkt dat er grote aantallen mensen helemaal ok zijn met het plan. Het is geen wedstrijdje, maar enkel een signaal. Uiteindelijk is het aan de door ons gekozen volksvertegenwoordiging om een besluit te nemen. Daar moeten we het dan met z'n allen mee doen!

05-02-2023