U, de petitionaris
Fullsizeoutput 2afb

Steun HeArtGallery als hèt podium voor professionele beeldende kunst in Hengelo

468 ondertekeningen

De HeArtGallery is hèt podium voor professionele beeldende kunst en vormgeving in Hengelo. Zij verdient de erkenning als Culturele Instelling en de financiële ondersteuning van de gemeente Hengelo, opdat zij haar activiteiten kan vervolgen, uitbreiden en verder ontwikkelen.

Petitie

Wij

Kunstenaars, kunstliefhebbers, inwoners van Hengelo en de Euregio.

 

constateren

  • Dat Stichting HeArtGallery als een particulier initiatief tot stand kwam nadat in 2013 de subsidie aan het kunstcentrum AkkuH om bezuinigingsredenen werd stopgezet. Met financiële steun van met name de Fuldauerstichting en de Rabobank Centraal Twente en met de inzet van vele vrijwilligers wist HeArtGallery in korte tijd in een belangrijke behoefte voorzien.

  • Die behoefte moet nu geprofessionaliseerd worden en tot ontwikkeling gebracht.

  • De HeArtGallery is hèt podium voor professionele beeldende kunst en vormgeving in Hengelo.

 

en verzoeken

De gemeente Hengelo HeArtGallery te erkenen als hèt Centrum voor professionele Beeldende Kunst en Vormgeving in Hengelo en een structurele financiële bijdrage toe te zeggen, opdat HeArtGallery ook na 2018 haar activiteiten kan vervolgen en verder kan ontwikkelen. Zowel als podium voor professionele Beeldende Kunst en Vormgeving maar ook als centrum voor kunsteducatie en aan kunst- en cultuur gerelateerde activiteiten.

Ondertekenen

 
We e-mailen u een link waarmee u uw ondertekening kunt bevestigen. Uw gegevens worden niet doorgespeeld aan derden en blijven bij de Stichting Petities.nl. Meer hierover leest u in onze privacyverklaring.

Details

Ontvanger:
Hengelo Ov. 
Petitieloket:
Einddatum:
21-03-2018 
Petitionaris:
Jan Noltes 
Organisatie:
Stichting HeArtGallery 
Website:

Geschiedenis

Ondertekeningen