U, de petitionaris
Bachsteunfred

Steun Fred Luiten Concertorganisatie/Barok Vocaal met 'opkrabbelen'

26 ondertekeningen

Al meer dan 20 jaar produceert Fred Luiten Concertorganisatie/Barok Vocaal aansprekende barokconcerten, al die tijd ongesubsidieerd, en daarmee helaas ook uitgesloten van steun door het ministerie van OC&W. Het Kickstart Cultuurfonds helpt 'opkrabbelen'. Teken de petitie voor een positief advies.

Petitie

Wij

kenners en liefhebbers van hoogwaardige barokmuziek

 

constateren

dat

  • Fred Luiten Concertorganisatie (FLC) een onmisbare schakel is in het pluriforme culturele aanbod, met landelijke uitstraling.

  • FLC als vrije producent zonder subsidie barokconcerten produceert, telkens met 100% risico!

  • FLC zwaar getroffen is door de coronacrisis en geen steun krijgt van OC&W.

  • FLC diverse concepten en projecten heeft (Mecenas Klassiek, Maatschappelijk Thema, Vrijwilligers) om nieuw en divers publiek te werven.

 

en verzoeken

Het Kickstart Cultuurfonds de aanvraag van Fred Luiten Concertorganisatie / Barok Vocaal in behandeling te nemen en positief te beoordelen, opdat het pluriforme aanbod van barokmuziek, geproduceerd door Fred Luiten Concertorganisatie -dat een meerwaarde vormt in het culturele landschap van Nederland - voor de toekomst behouden blijft.

Ondertekenen

 
We e-mailen u een link waarmee u uw ondertekening kunt bevestigen. Uw gegevens worden niet doorgespeeld aan derden en blijven bij de Stichting Petities.nl. Meer hierover leest u in onze privacyverklaring.

Details

Ontvanger:
fonds 
Petitieloket:
Einddatum:
25-11-2020 
Petitionaris:
Paul Boehle 
Organisatie:
Fred Luiten Concertorganisatie / Barok Vocaal 
Website:

Geschiedenis

Ondertekeningen