U, de petitionaris
Nrc klein

Steun 10 Jaar Rotterdam Swim

9 ondertekeningen

Sinds 2008 doet het Havenbedrijf Rotterdam er alles aan om de jaarlijkse zwemtocht voor het goede doel in hartje Rotterdam te verbieden. Dit jaar lijkt het hen te lukken om 10 Jaar Rotterdam Swim te verbieden. Teken de petitie en vraag de gemeente Rotterdam de vergunning alsnog af te geven.

Petitie

Wij

Iedereen die zich inzet voor schoon water, gehandicapten, voedselbank en jeugd in Rotterdam!

 

constateren

Met de Rotterdam Swim vragen wij jaarlijks aandacht voor schoon water, gehandicapten, jongeren en de voedselbank. Elk jaar kunnen deelnemers een van de bovenstaande goede doelen steunen. Toch doet het Havenbedrijf Rotterdam er elk jaar alles aan om de Rotterdam Swim te verbieden ivm de "veiligheid". Dit terwijl er nog nooit iets gebeurd is, mede dankzij de uitgebreide veiligheidsmaatregelen die wij elk jaar treffen voor deze jaarlijkse zwemtocht!

 

en verzoeken

Wij verzoeken de gemeente Rotterdam om alsnog de vergunning te geven voor deze 3 km lange zwemtocht voor het goede doel rond het Noordereiland in hartje Rotterdam.

Ondertekenen

 
We e-mailen u een link waarmee u uw ondertekening kunt bevestigen. Uw gegevens worden niet doorgespeeld aan derden en blijven bij de Stichting Petities.nl. Meer hierover leest u in onze privacyverklaring.

Details

Ontvanger:
Rotterdam 
Petitieloket:
Einddatum:
07-09-2017 
Petitionaris:
Erik Van Loon 
Organisatie:
Stichting Aquarius 
Website:

Geschiedenis

Ondertekeningen