You, the petitioner
Fair share

Sterker uit de crisis

17,983 signatures

Nu de staat opnieuw bedrijven redt, hebben we de unieke kans om onze economie duurzamer en socialer te maken. We roepen de overheid op om steun te verbinden aan voorwaarden van verduurzaming en sociale rechtvaardigheid. Zie artikel in de Volkskrant.

Petition

We

Mensen die een sterke, duurzame en sociaal-rechtvaardige economie voorstaan.

 

establish that:

dat bedrijven die jarenlang belasting ontweken en aandeelhouderswaarde stelden boven alle andere belangen, nu vragen om geld van de belastingbetaler. De rekening voor de crisis dreigt opnieuw, zoals na 2008, te gaan naar middeninkomens en de volgende generatie.

 

and request

de overheid om geld van de belastingbetaler alleen aan te wenden voor bedrijven die hun fair share aan belasting betalen, die duurzaam en sociaal-rechtvaardig werken en die producten of diensten maken waar de samenleving iets aan heeft.

Sign this petition

 
We e-mail you a link to confirm your signature. Your data will not be shared with third parties and remains with the Stichting Petities.nl. Your name and place of residence will only appear if you choose this. Read more about this in our privacy statement.

Details

Addressed to:
Tweede Kamer 
Petition desk:
Closing date:
2020-07-24 
Lead petitioner:
Ewald Engelen, Marcia Luyten, Jeroen Smit 
Website:

History

Signatures