You, the petitioner

Stemmen op Tweede Kamer

1 signature

Burgers van Curacao, Sint Maarten en Aruba willen op de Tweede Kamerleden stemmen. Ze willen actief en passief kiesrecht. Het democratisch deficit als gevolg van de staatkundige verandering van die Landen gaat weg en de burgers worden beschermd door de Nederlandse volksvertegenwoordiger.

Petition

We

de burgers van Curacao, Sint Maarten en Aruba willen dat de Tweede Kamer ons vertegenwoordigt.

 

observe

Er is een democratisch deficit ontstaan als gevolg van de staatkundige verandering van de Landen van het Koninkrijk Curacao, Sint Maarten en Aruba, omdat de Ministers van de Nederlandse regering door de wet bevoegdheden hebben gekregen om macht te oefenen op Curacao, Sint Maarten en Aruba. Hierdoor moet een parlement nl. de Tweede Kamer komen om de burgers van die Landen te beschermen als Onze Nederlandse volksvertegenwoordiger.

 

and request

Wij verzoeken de Tweede Kamer om de burgers van Curacao, Sint Maarten en Aruba actief en passief kiesrecht toe te kennen om ons toegang te bieden tot de Tweede Kamer. Op die manier gaat het democratisch deficit weg dat is ontstaan door de staatkundige verandering van de Landen Curacao, Sint Maarten en Aruba. Wij willen als Nederlandse burgers beschermd worden door de Nederlandse volksvertegenwoordiger i.v.m. de leer van machtenscheiding.

Current status

This petition is not open to collect signatures.

 

Details

Addressed to:
Tweede Kamer 
Petition desk:
Closing date:
2010-08-13 
Status:
Withdrawn 
Lead petitioner:
Jose Pintos 

History

Signatures