You, the petitioner
211081009 4160255764062479 1886445339024400463 n

Stem van de wijk Kronenburg

155 signatures

Het Ontwikkelperspectief voor Kronenburg is een kans om de wijk klaar te maken voor de toekomst: meer sociale cohesie, meer groen en Klimaatbestendig. Maar er zijn ook grote zorgen over de wijze waarop deze plannen door de gemeente worden uitgewerkt en uitgevoerd.

Petition

We

Bewoners, het buurtoverleg Kronenburg en Appelgaard en vrienden van de wijk

 

observe

Het buurtoverleg Kronenburg – Appelgaard wil daarom dat de gemeente garandeert: - De wijk een stem krijgt in de uitwerkingen inspraak krijgt bij het vaststellen van de (deel) plannen. - De doelstellingen op groen en klimaatbestendigheid in alle gevallen prioriteit krijgt. - Inspraak in positionering en hoogte van de woontorens en garage.

 

and request

Steun ons met jouw handtekening. Zo maken we onze stem krachtiger om een samenwerkingspartner te zijn met gemeente Arnhem, Wereldhave en Amvest.

Sign this petition

 
We e-mail you a link to confirm your signature. Your data will not be shared with third parties and remains with the Stichting Petities.nl. Your name and place of residence will only appear if you choose this. Read more about this in our privacy statement.

Details

Addressed to:
Arnhem 
Petition desk:
Lead petitioner:
J Reussing (Vz) 
Organisation:
Buurtoverleg Kronenburg en Appelgaard  

History

Signatures