U, de petitionaris

Stella opoefiets electriesefiets

Stella een opoefiets electriesefiets. Voor mensen die opoefiets erg leuk vinden. Om op te fietsen dan In een elektrische variant.


Reden van afwijzing Helaas, petities.nl is voor petities aan de overheid en dergelijke monopolisten. Uw petitie gaat over een marktkwestie waar alternatieven voor zijn. De overheid gaat daar niet over. Als de markt niet vrij genoeg is dan kunt u natuurlijk wel in een petitie vragen de marktwerking te verbeteren.

Als u toch een petitie aan een bedrijf wilt richten, dan kunt u een andere petitiewebsite gebruiken. Op http://petities.pagina.nl staan een aantal alternatieven genoemd. Voordat u een petitie aan een bedrijf richt is het handig om eerst een klacht in te dienen bij klantenservice en het antwoord af te wachten. Dat antwoord kunt u dan citeren in een petitie, zodat iedereen kan lezen dat er niet geluisterd wordt naar de klacht.

Petitie

Wij

Stella opoefiets door handtekeningen te verzamelen. Om een opoefiets te maken. In electiesefiets. Stella voor mensen die opoefiets leuk vinden.

 

constateren

Stella maakt afstblijft een opoefiets in electriesefiets variant. Er zijn jongeren en ouderen die opoefiets erg leuk vinden. In Nederland hoort een opoefiets in het straatbeeld. Net als vroeger. De opoefiets kan je ook leuk pimpen. Opoefiets is hardstikke leuke tijdloze stoere fiets.

 

en verzoeken

Laat veel u handtekeningen op deze pagina. Dan kan stella de opoefiets maken. Dat is hardstikke leuk in het straatbeeld.

Huidige status

Deze petitie staat niet open om ondertekeningen te verzamelen.

 

Details

Ontvanger:
adviesorgaan 
Petitieloket:
Einddatum:
10-03-2020 
Status:
Gesloten 
Petitionaris:
-- 
Organisatie:
Stella fietsen 

Geschiedenis

Ondertekeningen