U, de petitionaris
Dd40f9de 1fd4 4378 9755 aded277a3c23

(Starter)huizen in Bruxia moeten goedkoper!

REDEN VAN AFWIJZING

Helaas, petities.nl is voor petities aan de overheid en dergelijke monopolisten. Uw petitie gaat over een marktkwestie waar alternatieven voor zijn. De overheid gaat daar niet over. Als de markt niet vrij genoeg is of de consument beter beschermd moet worden dan kunt u natuurlijk wel in een petitie vragen de marktwerking te verbeteren.

Als u toch een petitie aan een bedrijf wilt richten, dan kunt u een andere petitiewebsite gebruiken. Op petities.pagina.nl staan een aantal alternatieven genoemd. Voordat u een petitie aan een bedrijf richt is het handig om eerst een klacht in te dienen bij klantenservice en het antwoord af te wachten. Dat antwoord kunt u dan letterlijk citeren in een petitie, zodat iedereen kan lezen dat er niet geluisterd wordt naar de klacht.

De meeste bedrijven behandelen alle klachten systematisch. U krijgt persoonlijk antwoord en vergelijkbare klachten worden geteld en geanalyseerd. Het antwoord kunt u via internet aan andere laten zien met de oproep ook de klantenservice erover aan te schrijven of te bellen.

Ook kunt u Consumentenbond, Radar en Kassa inschakelen.


Minetopia 4.0... top update.. maar toen kwamen de prijzen van de plots... tja je raad het al.. duur!

In de 3.0 kon je huizen uitkopen en kreeg je geld terug voor dat plot/huis. Maar nu kost een huis al gauw 250k terwijl deze in 3.0 ongeveer 50k kostte.. prijs verhoging is oké, maar dit is absurd..

Petitie

Wij

Wij zijn de spelers van Minetopia die stemmen voor goedkopere plots.

 

constateren

"Ze willen realistische prijzen hebben" "in het echt heb je ook maar een huis en daar woon je je hele leven in". Oke duidelijk.. volledig mee eens, maar hier kan een aternatief op. Gaf ons dan meer terug voor de oude plots zodat nu iedereen een leuk huisje kan kopen, een starterhuis kost nu ongeveer 150k.. Dit kan lager.

 

en verzoeken

Een mogelijke verandering in de prijs van de plots in de mooie stad Bruxia. Simpele oplossing en ontzettend veel mensen zouden hierdoor opgelucht zijn! We weten natuurlijk niet of geld minder waard gaat worden in de toekomst, dus een weigering kunnen wij verwachten..

Huidige status

Deze petitie staat niet open om ondertekeningen te verzamelen.

 

Details

Ontvanger:
werkgever 
Petitieloket:
Status:
Gesloten 
Petitionaris:
Minetopia Community 

Geschiedenis

Ondertekeningen