U, de petitionaris
7f9fdf8b 6dc8 4e47 9926 b168640bfe4c

Start een jongerenpanel in Amstelveen

25 ondertekeningen

Jongerenparticipatie is een onderwerp dat de samenleving al jaren bezighoudt. De vraag die steeds wordt gesteld is hoe wij jongeren kunnen betrekken bij de politiek, algemene maatschappelijke vraagstukken en hun ideeën meenemen in de besluitvormingen.

Petitie

Wij

jongeren en jongvolwassenen van Amstelveen

 

constateren

  • Dat het gevoel van participatie ervoor zorgt dat jongeren zich beter gehoord voelen en daarmee voorkomen we: overlast, slecht mentaal welzijn en het criminele gedrag van sommige jongeren, onder andere mogelijk veroorzaakt door een ongehoorde jeugd.
  • Dat jongeren kunnen veel vernieuwing brengen aan onze gemeente. Frisse en diverse ideeën kunnen worden opgehaald door de jeugd!
  • Het betrekken van de jeugd is daarom essentieel!
  • Een jongerenpanel bestaat uit jongeren tussen de 15 en de 21 jaar oud, die als onderdeel van de gemeente aan de slag gaan met de onderwerpen die jongeren aangaan.
  • Het jongerenpanel werkt dus als een klankbord voor het college en de gemeenteraad en vertegenwoordigen idealiter alle jongeren in Amstelveen.

 

en verzoeken

het zogenaamde jongerenpanel te creëren !

Ondertekenen

 
We e-mailen u een link waarmee u uw ondertekening kunt bevestigen. Uw gegevens worden niet doorgespeeld aan derden en blijven bij de Stichting Petities.nl. Meer hierover leest u in onze privacyverklaring.

Details

Ontvanger:
Amstelveen 
Petitieloket:
Petitionaris:
Omran Baikari  

Geschiedenis

Ondertekeningen