U, de petitionaris
Wit

Standbeeld voor Jack Jersey in Roosendaal

305 ondertekeningen

18 juli 2021 was het 80 jaar geleden dat Jack Jersey (Jack de Nijs) werd geboren in Tjimahi in West-Java , Indonesië. Vanaf 1951 tot aan zijn overlijden 26 mei 1997 woonde Jack in Roosendaal. Hij heeft vele liedjes geschreven voor artiesten. Hij heeft op zijn minst een standbeeld verdiend in Roosendaal!

Petitie

Wij

inwoners van Roosendaal en fans over de hele wereld die Jack de Nijs niet zullen vergeten.

 

constateren

  • Jack heeft vele artiesten op weg geholpen. Enkele namen: André Moss, Nick MC Kenzie, Frank & Mirella, The Shorts etc.
  • Jack kon in Amerika een groot artiest worden. Hij liet Roosendaal niet in de steek.
  • Naast zanger/componist van het Nederlandstalige lied, begon in 1974 het grote succes. Met de begeleidingsband van Elvis Presley, The Jordanaires. Vele hits volgden.
  • Jack heeft van 1952 tot aan zijn overlijden in 1997 het grootste gedeelte van zijn leven in Roosendaal gewoond. Hij heeft dan ook Roosendaal over heel de wereld op de kaart gezet.
  • Jack zijn fans zitten inmiddels over heel de wereld, voornamelijk in Duitsland en zijn vaderland Indonesië. In Peru een nummer een hit!

 

en verzoeken

voor Jack een standbeeld te realiseren op een zichtbare plaats in de stad.

Het antwoord

Helaas geen standbeeld voor Jack de Nijs / Jack Jersey

Familie De Nijs heeft ons verzocht te respecteren dat er geen standbeeld voor Jack Jersey in Roosendaal zal komen. De reden is Dat de B. en W. geen toestemming zal verlenen voor het plaatsen van een standbeeld. En de petitie te weinig is getekend. Wij respecteren dan ook de wens van familie De Nijs Hiermee zal ook het emailadres van de vrienden van Jack Jersey te contacteren verwijderd.

 

Huidige status

Deze petitie staat niet open om ondertekeningen te verzamelen.

 

Details

Ontvanger:
Roosendaal 
Petitieloket:
Einddatum:
18-05-2022 
Status:
Beantwoord 
Petitionaris:
association friends of Jack Jersey 
Organisatie:
Association friends of-Jack Jersey 
Website:


Geschiedenis

Ondertekeningen

Nieuws

Helaas geen standbeeld voor Jack de Nijs / Jack Jersey

Familie De Nijs heeft ons verzocht te respecteren dat er geen standbeeld voor Jack Jersey in Roosendaal zal komen. De reden is Dat de B.

+Lees meer...

en W. geen toestemming zal verlenen voor het plaatsen van een standbeeld. En de petitie te weinig is getekend. Wij respecteren dan ook de wens van familie De Nijs Hiermee zal ook het emailadres van de vrienden van Jack Jersey te contacteren verwijderd.

15-04-2023

** Update 20-06-2021 **

Slowly the petition is getting underway. We still have a long way to go and will try to hand it over to the mayor of Roosendaal in the Netherlands on Jack's birthday in 2022. The petition is most signed in the Netherlands, followed by Belgium, Indonesia, Russia and America. To make this petition a success, you may use the link to this petition on your own profile. Thanks on behalf of Jack Jersey's friends association..

20-06-2021

Denkmal für Jack Jersey (Jack de Nijs) in Roosendaal, Niederlande

Der 18. Juli ist 80 Jahre her, dass Jack Jersey (Jack de Nijs) in Tjimahi, West Java, geboren wurde. Indonesien. Jack lebte von 1951 bis zu seinem Tod am 26.

+Lees meer...

Mai 1997 in Roosendaal. Er hat viele Lieder für die Darsteller geschrieben. Zumindest hat er das Bild in Roosendaal bekommen! Wir glauben, dass Jack Jersey den Ruhm verdient, den er verdient, eine Gedenkstätte in Roosendaal. Jack hat vielen Künstlern auf ihrem Weg geholfen. Einige Namen: André Moss, Nick MC Kenzie, Frank und Mirella, The Shorts usw. Jack könnte ein großartiger Künstler in Amerika sein. Er hat Roosendaal nicht verlassen. Jacks Fans sind mittlerweile über die ganze Welt verteilt, vor allem in Deutschland und seinem Heimatland Indonesien. Die Hitliste ist Nummer eins in Peru. Die Gemeinde Roosendaal wird an einem sichtbaren Ort in der Stadt eine Statue für Jack bauen. Jack lebte von 1952 bis zu seinem Tod 1997 die meiste Zeit seines Lebens in Roosendaal. Aus diesem Grund platzierte er Roosendaal auf Weltkarten. Abgesehen davon, dass er ein niederländischer Singer/Songwriter war, begann sein großer Erfolg im Jahr 1974. Mit Unterstützung von Elvis Presley, The Jordanaires. Viele Treffer folgten.

27-05-2021