You, the petitioner
Afbeelding1

Q-Park & gemeente Heerlen: meerdere voertuigen, meerdere bewonersabonnementen!

64 signatures

Q-Park en gemeente Heerlen hebben het beleid om maar één bewonersabonnement per adres toe te staan. Centrum-bewoners betalen hierdoor in plaats van €69, maar liefst €249 per maand voor het parkeren van hun tweede voertuig. Laten we samen opkomen tegen dit beleid en gaan voor betaalbaar parkeren!

Petition

We

De inwoners van Heerlen en omstreken

 

establish that:

  • Q-Park en Gemeente Heerlen één bewonerstarief toestaan per adres voor centrum-bewoners voor het parkeren van hun auto, zelfs als er meerdere mensen wonen op het adres
  • Bewoners hierdoor in plaats van €69, maar liefst €249 per maand betalen voor het parkeren van hun tweede voertuig
  • De parkeergarages van Q-Park (vooral het 't Loon) leegstaan
  • Deze beleidsregel de mobiliteit van bewoners belemmert en hoge financiële lasten met zich meebrengt.

 

and request

-Q-Park en de gemeente Heerlen om hun beleid zo snel mogelijk te herzien en bewoners de mogelijkheid te bieden om tegen een eerlijke vergoeding meerdere voertuigen te registreren voor het bewonerstarief

-Wij vragen geen gratis parkeren, enkel een rechtvaardig parkeerbeleid dat recht doet aan de behoeften van de inwoners van Heerlen-centrum.

Sign this petition

 
We e-mail you a link to confirm your signature. Your data will not be shared with third parties and remains with the Stichting Petities.nl. Your name and place of residence will only appear if you choose this. Read more about this in our privacy statement.

Details

Addressed to:
Heerlen 
Petition desk:
Closing date:
2025-01-15 
Lead petitioner:
Tom 

History

Signatures