You, the petitioner
Img 8460

Sta het flatgebouw niet toe in het dorpse karakter van Varsseveld

12 signatures

In de nieuwe Varsseveldse wijk De Tuit die ontwikkeld wordt met oog op kleinschaligheid, dorpskarakter, veel ruimte, natuur, groen, is gemeente Oude IJsselstreek voornemens een flatgebouw te bouwen van 17 - 20 meter hoog, een Vinexachtig gebouw niet passend in het landschap, dit plan en Varsseveld.

Petition

We

Inwoners van Varsseveld, ondertekenaars,

 

establish that:

  • het voornemen van de gemeente om een 17 - 20 meter hoog flatgebouw te plaatsen in de nieuwe wijk De Tuit niet passend is;
  • om een flatgebouw gaat dat in de hele wijk, en ver daar buiten, te zien zal zijn
  • dit de privacy van vele (toekomstige) bewoners zal aantasten
  • een Vinexachtig gebouw als deze niet past in het landschap
  • het ook niet bij het dorpse karakter van Varsseveld past waarbij rust, ruimte, kleinschaligheid en geborgenheid centraal staan.

 

and request

de hoogte van het gebouw aan te passen tot maximaal 10 meter (3 woonlagen) zodat het passend is in het kleinschalige Achterhoekse landschap, passend is in deze nieuwe wijk en passend is bij een dorp als Varsseveld waarbij rust, ruimte, natuur, kleinschaligheid en geborgenheid centraal staan.

Sign this petition

 
We e-mail you a link to confirm your signature. Your data will not be shared with third parties and remains with the Stichting Petities.nl. Your name and place of residence will only appear if you choose this. Read more about this in our privacy statement.

Details

Addressed to:
Oude IJsselstreek 
Petition desk:
Closing date:
2024-04-25 
Lead petitioner:
Inwoner Varsseveld  
Organisation:
Bezorgde inwoners Varsseveld  

History

Signatures