You, the petitioner
Cd8cd14d f7e9 47cb b83b 171dc49fcc22

Sta geen seizoensgebonden huisvesting toe in Halderberge

87 signatures

Er is een aanvraag voor seizoensgebonden huisvesting voor 48 personen aangevraagd bij de gemeente Halderberge op locatie Vierschaarstraat 12a-1. De plannen voor de woonunits voor arbeidsmigranten zijn tegen het bestaande bestemmingsplan. De bewoners maken zich grote zorgen om de veiligheid, overlast, verkeersproblemen, waardedaling van de woningen en inpassing van de woonunits in een landelijke omgeving zonder directe voorzieningen. Dit soort huisvesting past niet in onze kleinschalige omgeving.

Petition

We

bewoners in de omgeving van Vierschaarstraat 12a-1 en medestanders

 

establish that:

  • De gemeente Halderberge een aanvraag voor omgevingsvergunning onder zaaknummer 654320 bekend heeft gemaakt.
  • Het betreft het inrichten van seizoensgebonden huisvesting aan de Vierschaarstraat 12a-1 voor 4 blokken van 2 units voor 6 personen en 24 parkeerplaatsen.

 

and request

De bewoners verzoeken dit soort initiatieven niet meer in behandeling te nemen en achter de inwoners te staan. Wijs dit plan af!

Sign this petition

 
We e-mail you a link to confirm your signature. Your data will not be shared with third parties and remains with the Stichting Petities.nl. Your name and place of residence will only appear if you choose this. Read more about this in our privacy statement.

Details

Addressed to:
Halderberge 
Petition desk:
Closing date:
2024-01-30 
Lead petitioner:
Margriet van der Goot 
Website:

History

Signatures

Updates

Sluitingsdatum vervroegd!

Beste buren en medestanders, De petitie mbt afwijzing seizoensgebonden huisvesting arbeidsmigranten Vierschaarstraat 12a-1 in Oud Gastel kan tot en met 29 januari a.s. ondertekend worden.

+Read more...

De petitie wordt op 30 januari aan de gemeente Halderberge aangeboden . Zeg het voort en teken de petitie!

2024-01-29

Teken petitie arbeidsmigranten Vierschaarstraat

Beste mensen, Er wonen maar een handjevol mensen in de Vierschaarstraat in Oud Gastel en toch is de petitie al 79 keer ondertekend! Als bewoners hebben we geen idee wat ons te wachten staat, daarom vragen we de gemeente om de aanvraag voor 48 arbeidsmigranten af te wijzen. Deel deze petitie en roep zoveel mogelijk medestanders op de petitie te ondertekenen. Dit kan tot 1 februari a.s. Hartelijk dank voor uw steun!.

2024-01-24

Teken de petitie afwijzing huisvesting arbeidsmigranten

Om problemen op het gebied van veiligheid in onze kleinschalige landelijke woonomgeving door seizoensgebonden huisvesting voor arbeidsmigranten te voorkomen is een petitie opgesteld waarmee bewoners en medestanders in de omgeving van de Vierschaarstraat 12a-1 hun stem kunnen laten horen. Teken de petitie! https://arbeidsmigrantenhalderberge.petities.nl .

2024-01-10