You, the petitioner

Sta geen centrale database met persoonsgevens toe

144 signatures

Geachte Kabinet,

Ik schrijf u namens een groep security experts en ethische hackers Wij zijn van mening dat deze centrale database de privacy en de persoonlijke gegevens van de burgers in gevaar zou kunnen brengen en we stellen het op prijs als u ons verzoek wilt honoren.

Met vriendelijke groet,

Timo Wolffenbuttel

Petition

We

Cybersecurity experts, IT professionals, ethical hackers

 

establish that:

  • Privacy-bezwaren: een centrale database bevat vaak gevoelige informatie over mensen, zoals financiële gegevens of medische informatie, en de kans bestaat dat deze informatie wordt misbruikt of gestolen.

  • Beveiligingsproblemen: een centrale database is een aantrekkelijk doelwit voor cyberaanvallen, en als de beveiliging niet op orde is, kan de informatie worden gecompromitteerd.

 

and request

géén centrale database met persoonsgegevens toe te staan, omdat dit in strijd is met de privacybescherming volgens AVG, GDPR en BIO normen.

Sign this petition

 
We e-mail you a link to confirm your signature. Your data will not be shared with third parties and remains with the Stichting Petities.nl. Your name and place of residence will only appear if you choose this. Read more about this in our privacy statement.

Details

Addressed to:
Kabinet 
Petition desk:
Closing date:
2023-03-03 
Lead petitioner:
Timo Wolffenbuttel 

History

Signatures

Updates

Waarom wij geen centrale database met onze persoonsgevens willen?

Beveiligingsrisico's Een centrale database maakt de persoonsgegevens kwetsbaar voor beveiligingslekken en cyberaanvallen.

Privacy Het bewaren van persoonlijke informatie in een centrale database stelt mensen bloot aan mogelijke misbruik of verkoop van hun gegevens.

Onnauwkeurigheden De informatie in een centrale database is alleen zo nauwkeurig als de informatie die erin wordt opgeslagen. Onjuiste of verouderde gegevens kunnen leiden tot onjuiste beslissingen..

2023-01-31