U, de petitionaris
Sporenburg

Sporenburg géén verkeersader

599 ondertekeningen

De gemeente Amsterdam heeft vergevorderde plannen de Sluisbuurt (Zeeburgereiland) met een fietsbrug te verbinden met Sporenburg. De impact van deze verbinding op Sporenburg is immens. Het is nog niet te laat om onze stem te laten horen!

Petitie

Wij

alle bezorgde bewoners van Sporenburg

 

constateren dat:

dat wij als direct betrokkenen niet zijn geïnformeerd over plannen voor een doorgaande fietsverbinding tussen Sporenburg en Zeeburgereiland/IJburg, die ook niet in het bestemmingsplan voorkomt. Het besluit dat vanaf achter de tekentafel genomen heeft enorme impact op de leefsituatie op Sporenburg! Het kinderrijke Sporenburg met smalle straten is ongeschikt voor dit plan en gevaarlijke verkeerssituaties zijn onvermijdelijk!

 

en verzoeken

dat de Gemeente Amsterdam rekening houdt met de ontwrichting van een gezinsrijke wijk met veel kinderen en de verkeersonveiligheid dat het plan creëert. Neem de stem van de bewoners serieus in het afwegen van alternatieve oplossingen. Wij zijn niet tegen ontwikkeling van de stad, maar wel tegen het bewust ontregelen van een buurt als oplossing van een andere uitdaging!

Ondertekenen

 
We e-mailen u een link waarmee u uw ondertekening kunt bevestigen. Uw gegevens worden niet doorgespeeld aan derden en blijven bij de Stichting Petities.nl. Meer hierover leest u in onze privacyverklaring.

Details

Ontvanger:
Amsterdam 
Petitieloket:
Einddatum:
27.09.2016 
Petitionaris:
Han Los 
Website:

Geschiedenis

Ondertekeningen