U, de petitionaris

Spaar de 65-plussers

960 ondertekeningen

Initiatiefvoorstel te plaatsen op de agenda van de tweede kamer om de doorgevoerde bezuinigingsmaatregelen inzake 65-plussers/senioren, zoals zorg in de huishouding (PGB), vervoer, voorziening gehandicapten enz. enz., te herzien of ongedaan te maken, vooral de slecht ter been zijnde senioren burgers

Petitie

Wij

verwachten steunbetuigingen van tenminste 1+40.000 kiesgerechtigde Nederlandse steunverleners.

 

constateren dat:

Dat de doorgevoerde bezuiningingsmaatregelen de 65-plussers en gehandicapten economisch onevenredig hard treffen in hun welzijn en bestaansrecht. Ze kunnen toch niet blijven zitten wachten tot betere tijden aanbreken? Het paard sterft dan, terwijl het gras groeit!

 

en verzoeken

Wij verzoeken de regering om de doorgevoerde bezuinigingsmaatregelen en de daaraan inherente gevolgen voor de 65-plussers senioren en gehandicaten, opnieuw in overweging te nemen en aan een grondig onderzoek te onderwerpen, te herzien en/of ongedaan te maken. Welzijn en economische leefbaarheid zijn in een hachelijke zone terecht gekomen. Senioren 65-plussers en gehandicapte Nederlandse burgers hebben ook recht op een gelijkwaardige behandeling.

Huidige status

Deze petitie staat niet open om ondertekeningen te verzamelen.

 

Details

Ontvanger:
Tweede Kamer 
Petitieloket:
Einddatum:
05-08-2016 
Status:
Ingetrokken 
Petitionaris:
Max Sordam 
Organisatie:
MART (Multiculturele Amsterdamse Radio en Televisie) 

Geschiedenis

Ondertekeningen