U, de petitionaris
1200px apple pay logo.svg

SNS bank moet Apple Pay voor hun klanten mogelijk maken.

REDEN VAN AFWIJZING

Helaas, petities.nl is voor petities aan de overheid en dergelijke monopolisten. Uw petitie gaat over een marktkwestie waar alternatieven voor zijn. De overheid gaat daar niet over. Als de markt niet vrij genoeg is of de consument beter beschermd moet worden dan kunt u natuurlijk wel in een petitie vragen de marktwerking te verbeteren.

Als u toch een petitie aan een bedrijf wilt richten, dan kunt u een andere petitiewebsite gebruiken. Op petities.pagina.nl staan een aantal alternatieven genoemd. Voordat u een petitie aan een bedrijf richt is het handig om eerst een klacht in te dienen bij klantenservice en het antwoord af te wachten. Dat antwoord kunt u dan letterlijk citeren in een petitie, zodat iedereen kan lezen dat er niet geluisterd wordt naar de klacht.

De meeste bedrijven behandelen alle klachten systematisch. U krijgt persoonlijk antwoord en vergelijkbare klachten worden geteld en geanalyseerd. Het antwoord kunt u via internet aan andere laten zien met de oproep ook de klantenservice erover aan te schrijven of te bellen.

Ook kunt u Consumentenbond, Radar en Kassa inschakelen.


Wij als cliënten van de SNS bank, eisen dat de SNS net als andere banken het mogelijk maakt om via Apple Pay te betalen in winkels, restaurants en andere gelegenheden.

Petitie

Wij

Cliënten van de SNS bank

 

constateren

dat de SNS bank als een van de weinige banken nog niet de gelegenheid bied om via Apple Pay te betalen. Wij vinden dit een zeer slechte zaak en eisen hierin verandering.

 

en verzoeken

Wij verzoeken dat Apple Pay zo snel mogelijk, doch binnen 2 maanden beschikbaar wordt voor cliënten van de SNS bank.

Huidige status

Deze petitie staat niet open om ondertekeningen te verzamelen.

 

Details

Ontvanger:
Europees Parlement 
Petitieloket:
Einddatum:
18-11-2021 
Status:
Gesloten 

Geschiedenis

Ondertekeningen