U, de petitionaris

Snelheidsbeperking Verdilaan in Monster

50 ondertekeningen

Op de Verdilaan in Monster wordt veel te hard gereden. Het is een 30km zone, maar er wordt eerder 60 gereden! Nergens wordt duidelijk aangegeven dat je maar 30 mag. Er is nu al veel blikschade ontstaan en heel veel dode huisdieren, het wachten is nu op het eerste menselijke slachtoffer....

Petitie

Wij

de bewoners van de Verdilaan, de bewoners van de Zwartehoek, iedereen die de Verdilaan vaak gebruikt

 

constateren

dat er op de Verdilaan veel te hard wordt gereden. In deze kinderrijke buurt, met ook nog eens veel huisdieren en veel natuur, is het een onveilige situatie. Het is officieel een 30km zone, maar dat wordt nauwelijks aangegeven. Aan één kant van de laan staat het wel aangegeven, aan de andere kant helemaal niet. Overal in Monster worden snelheidsbeperkende maatregelen genomen, alleen in deze laan niet. We maken ons daar zorgen over.

 

en verzoeken

Wij vinden dat de gemeente snelheidsbeperkende maatregelen moet nemen. In welke vorm dat moet gebeuren valt nog te bezien, aangezien we rekening moeten houden met de brandweer. Maar dat mag geen reden zijn om helemaal niks te doen. Er moet iemand van gemeente komen kijken naar de situatie ter plaatse en een gepaste oplossing bedenken én die ook uitvoeren! Bij voorkeur moeten er ook veilige oversteekplaatsen worden aangelegd.

Huidige status

Deze petitie staat niet open om ondertekeningen te verzamelen.

 

Details

Ontvanger:
Westland 
Petitieloket:
Einddatum:
07-07-2011 
Status:
In behandeling 
Petitionaris:
Joyce Everts 

Geschiedenis

Ondertekeningen