You, the petitioner

Sluit Evangelie Gemeente De Deur

De afgelopen week is er een reeks van 7 artikelen gepubliceerd in het Reformatorisch Dagblad. De huidige voorgangers van Evangelie Gemeente De Deur in Zwolle hebben vervolgens meerdere malen gelogen om zo de schade tot hun gemeente te beperken. God staat niet meer centraal bij De Deur!

Petition

We

Wij zijn slachtoffers van seksueel, financieel, en mentaal misbruik door voorgangers van De Deur.

 

establish that:

Het seksueel misbruik in De Deur is onjuist afgehandeld. Leugens bovenop leugens werden er door voorgangers verspreid. De slachtoffers werden afgedaan als hoeren, en de daders komen er mee weg. Dit komt allemaal door de machtspositie van de voorgangers. De leiderschapsstructuur in De Deur biedt hen de mogelijkheid om leden te vertellen wat zij mogen en moeten op financieel, romantisch, werk en privé gebied.

 

and request

Wij willen dat Evangelie Gemeente De Deur, One80, Christelijk Jeugdbelang en alle organisaties die onder hen vallen, gesloten worden. Dat zij geen vergunningen meer krijgen van de gemeente voor activiteiten, en dat De Deur Nederland uiteindelijk opgeheven wordt. Er zijn voldoende gezonde kerken waar de huidige leden uit kunnen kiezen, maar De Deur deugt niet.

Current status

This petition is not open to collect signatures.

 

Details

Addressed to:
Zwolle 
Petition desk:
Status:
Closed 
Lead petitioner:
Dennis Crosby 
Organisation:
Mitchellism.com 

History

Signatures