U, de petitionaris

Sluit Evangelie Gemeente De Deur

De afgelopen week is er een reeks van 7 artikelen gepubliceerd in het Reformatorisch Dagblad. De huidige voorgangers van Evangelie Gemeente De Deur in Zwolle hebben vervolgens meerdere malen gelogen om zo de schade tot hun gemeente te beperken. God staat niet meer centraal bij De Deur!

Petitie

Wij

Wij zijn slachtoffers van seksueel, financieel, en mentaal misbruik door voorgangers van De Deur.

 

constateren

Het seksueel misbruik in De Deur is onjuist afgehandeld. Leugens bovenop leugens werden er door voorgangers verspreid. De slachtoffers werden afgedaan als hoeren, en de daders komen er mee weg. Dit komt allemaal door de machtspositie van de voorgangers. De leiderschapsstructuur in De Deur biedt hen de mogelijkheid om leden te vertellen wat zij mogen en moeten op financieel, romantisch, werk en privé gebied.

 

en verzoeken

Wij willen dat Evangelie Gemeente De Deur, One80, Christelijk Jeugdbelang en alle organisaties die onder hen vallen, gesloten worden. Dat zij geen vergunningen meer krijgen van de gemeente voor activiteiten, en dat De Deur Nederland uiteindelijk opgeheven wordt. Er zijn voldoende gezonde kerken waar de huidige leden uit kunnen kiezen, maar De Deur deugt niet.

Huidige status

Deze petitie staat niet open om ondertekeningen te verzamelen.

 

Details

Ontvanger:
Zwolle 
Petitieloket:
Status:
Gesloten 
Petitionaris:
Dennis Crosby 
Organisatie:
Mitchellism.com 

Geschiedenis

Ondertekeningen