You, the petitioner
Scholendichtnu02

Sluit de scholen nu

3 signatures

Houd de scholen gesloten na de vakantie. Er zijn recente studies die aantonen dat kinderen meer besmettelijk zijn dan eerst werd aangenomen. Kinderen die terugkomen van vakantie uit risicogebieden kunnen anderen besmetten en dit doorgeven aan ouderen. Neem geen risico: houd de scholen dicht!

Petition

We

Bezorgde ouders, organisaties, leraren, personeel en iedereen die bezorgd is.

 

observe

  • Dat scholen momenteel geen maatregelen hebben genomen om verspreiding van het virus door terugkomende kinderen tegen te houden.
  • De maatregelen zijn gebaseerd op oude aannames en achterhaald.
  • Recente studies uit Italie, Korea en Amerika geven aan dat kinderen bijna net zo besmettelijk zijn als volwassenen.
  • In een Koreaanse studie wordt over 18,6% besmettelijkheid gesproken van kinderen tussen 10-19 jaar uit huishoudens. Dat is hoger dan verwacht.

 

and request

Als bezorgde ouders, leraren, organisaties en anderen verzoeken wij daarom minister Slob om de scholen dicht te houden en niet te openen na de vakanties totdat er nader onderzoek is gedaan en er aanvullende maatregelen, zoals bijvoorbeeld het dragen van mondkapjes door leerlingen op school, worden toegepast.

Tot die tijd zullen de leerlingen weer onderwijs op afstand moeten volgen en worden ouders die hun kind thuis houden niet beboet.

Current status

This petition is not open to collect signatures.

 

Details

Addressed to:
minister 
Petition desk:
Closing date:
2020-10-31 
Status:
Withdrawn 
Lead petitioner:
Scholen Dicht NU 
Organisation:
Scholen Dicht NU ! 
Website:

History

Signatures