U, de petitionaris
20 marco

Sluit Cafetaria Marco niet

933 ondertekeningen

24 op 25 november werd Cafetaria Marco opgeschrikt door een brute inval van bizar politievertoon: Verdenking van drugshandel. Onterecht; de buit was slechts een handjevol drugs bij klanten. De burgemeester overweegt desondanks toch de zaak 3 (!) maanden te sluiten. Dit mogen we niet laten gebeuren!

Petitie

Wij

vrienden, kennissen, klanten, collega-ondernemers, sympathisanten, iedereen die Marco steunt.

 

constateren

Dat de voorgestelde straf, namelijk 3 maanden sluiting, wat neerkomt op een uitgesteld faillissement, niet in verhouding staat tot de geconstateerde overtredingen. Het cafetaria heeft een uitmuntende reputatie opgebouwd met ambachtelijke friet en snacks, vriendelijk en hardwerkend personeel, een goede verstandshouding met de gemeenschap en ook daarbuiten een meer dan uitstekende naamsbekendheid opgebouwd. (4.7/5.0* op Google en Facebook)

 

en verzoeken

af te zien van de voorgenomen sluiting voor 3 maanden en Marco en zijn loyale personeel met een schone lei de zaak te laten draaien, in ogenschouw nemend dat hij heeft ingezien dat zijn vertrouwen en loyaliteit min of meer, bewust of onbewust, is misbruikt door een kleine groep, hij hiervan de consequenties zal nemen, zero-tolerance handhaaft m.b.t. drugs, en de na sluitingstijd aanwezige groep mensen tot het verleden behoort.

Ondertekenen

 
We e-mailen u een link waarmee u uw ondertekening kunt bevestigen. Uw gegevens worden niet doorgespeeld aan derden en blijven bij de Stichting Petities.nl. Meer hierover leest u in onze privacyverklaring.

Details

Ontvanger:
Werkendam 
Petitieloket:
Einddatum:
28-02-2018 
Petitionaris:
Joost de Snoo 
Website:

Geschiedenis

Ondertekeningen

Nieuwtjes

Cafetaria Marco moet drie maanden dicht: "Dit kost me anderhalve ton."

Het besluit is het gevolg van een inval van de politie in de nacht van 24 op 25 november. Ver na sluitingstijd werden in de zaak en de woning 19 mensen aangetroffen.

+Lees meer...

De politie vond bij enkelen van hen en in de woning drugs, waaronder (...) Lees verder

14-12-2017