You, the petitioner
Cafe drachtsercompagnie

Sluit Café Drachtstercompagnie niet

609 signatures

Het enige dorpscafé met zaal en podium, waar onder andere wij als oudste toneelvereniging van Smallingerland "Mei Inoar Ien" gebruik van maken, staat op het punt te verdwijnen. Stop de aankoop door de gemeente Smallingerland en behoud de culturele en sociale functie van ons prachtige dorpscafé.

Petition

We

Dorpsbewoners, toneelliefhebbers en cafébezoekers.

 

observe

Zonder café met zaal en podium in Drachtstercompagnie, wordt toneelvereniging "Mei inoar ien" zo goed als zeker opgeheven en verdwijnt de oudste vereniging van Smallingerland

 

and request

zie af van de koop en open hiermee de deur voor geïnteresseerden die het café met al zijn functies een doorstart willen geven.

Sign this petition

 
We e-mail you a link to confirm your signature. Your data will not be shared with third parties and remains with the Stichting Petities.nl. Your name and place of residence will only appear if you choose this. Read more about this in our privacy statement.

Details

Addressed to:
Smallingerland 
Petition desk:
Lead petitioner:
Alfred Maychrzak 
Organisation:
Toneelvereniging Mei Inoar Ien te Drachtstercompagnie 

History

Signatures

Updates

bedankt tot zover, we zijn op de goede weg

ik wil alvast een ieder bedanken die deze petitie heeft ondertekend, we voelen ons zeer gesteund. Wel wil ik er op wijzen dat wij deze petitie niet persoonlijk willen maken, dus als u deze petitie ondersteund dan graag alleen een bevestiging en geen toegevoegde opmerkingen jegens de eigenaar.

2022-09-29