U, de petitionaris
Cafe drachtsercompagnie

Sluit Café Drachtstercompagnie niet

610 ondertekeningen

Het enige dorpscafé met zaal en podium, waar onder andere wij als oudste toneelvereniging van Smallingerland "Mei Inoar Ien" gebruik van maken, staat op het punt te verdwijnen. Stop de aankoop door de gemeente Smallingerland en behoud de culturele en sociale functie van ons prachtige dorpscafé.

Petitie

Wij

Dorpsbewoners, toneelliefhebbers en cafébezoekers.

 

constateren dat:

Zonder café met zaal en podium in Drachtstercompagnie, wordt toneelvereniging "Mei inoar ien" zo goed als zeker opgeheven en verdwijnt de oudste vereniging van Smallingerland

 

en verzoeken

zie af van de koop en open hiermee de deur voor geïnteresseerden die het café met al zijn functies een doorstart willen geven.

Ondertekenen

 
We e-mailen u een link waarmee u uw ondertekening kunt bevestigen. Uw gegevens worden niet doorgespeeld aan derden en blijven bij de Stichting Petities.nl. Meer hierover leest u in onze privacyverklaring.

Details

Ontvanger:
Smallingerland 
Petitieloket:
Petitionaris:
Alfred Maychrzak 
Organisatie:
Toneelvereniging Mei Inoar Ien te Drachtstercompagnie 

Geschiedenis

Ondertekeningen

Nieuws

bedankt tot zover, we zijn op de goede weg

ik wil alvast een ieder bedanken die deze petitie heeft ondertekend, we voelen ons zeer gesteund. Wel wil ik er op wijzen dat wij deze petitie niet persoonlijk willen maken, dus als u deze petitie ondersteund dan graag alleen een bevestiging en geen toegevoegde opmerkingen jegens de eigenaar.

29-09-2022