U, de petitionaris
65211922 411263969477076 4416953932098568192 n

Slotmanifestatie voor de kinderen uit Valkenburg moet blijven

726 ondertekeningen

Helaas dreigt de Slotmanifestatie voor de kinderen uit Valkenburg te verdwijnen. Een dag waarin de Valkenburgse kinderen kennismaken met de vele aspecten die Valkenburg te bieden heeft. Denk hierbij aan onze rijke historie, kunst, cultuur, theater, sport en spel.

Petitie

Wij

Iedereen die betrokken is bij de Slotmanifestatie op welke manier dan ook.

 

constateren

dat de Slotmanifestatie Valkenburg niet mag verdwijnen. Een actieve dag voor alle basisschoolkinderen gezamenlijk waarin kennisgemaakt wordt met alles wat Valkenburg te bieden heeft: denk aan onze rijke historie, sport en spel, hulpverlening, cultuur, natuur, kunst en theater. Een educatieve dag waar kinderen naartoe leven en nog lang over praten.

 

en verzoeken

Dat de Slotmanifestatie Valkenburg moet blijven bestaan. Gun onze kinderen dit jaarlijkse evenement waarbij zoveel geleerd en gespeeld wordt!

Ondertekenen

 
We e-mailen u een link waarmee u uw ondertekening kunt bevestigen. Uw gegevens worden niet doorgespeeld aan derden en blijven bij de Stichting Petities.nl. Meer hierover leest u in onze privacyverklaring.

Details

Ontvanger:
schoolbestuur 
Petitieloket:
Einddatum:
27.12.2019 
Petitionaris:
Demelza Ramakers 
Website:

Geschiedenis

Ondertekeningen

Nieuws

Slotmanifestatie blijft behouden!

De Slotmanifestatie zal zeer waarschijnlijk blijven bestaan! In welke vorm is nog even de vraag. Na de zomervakantie wordt hier door de betrokkenen over overlegd.

Dank aan iedereen die de petitie gesteund heeft! Samen hebben we laten weten dat wij de Slotmanifestatie een warm hart toedragen en dat wij vinden dat deze behouden dient te blijven!

Dank jullie wel!!!.

29.06.2019

Petitie is aangeboden!

De petitie met 656 ondertekenden, is aan de schooldirectrices van OBS Broekhem, OBS Berg en de directrice van Heilig Hart en BS Valkenburg aangeboden.

Hopelijk wordt de juiste keuze gemaakt!

Mochten wij iets nieuws horen, dan laten wij u dat gelijk weten via deze link

Wij danken u voor uw steun op welke manier dan ook :petitie tekenen, berichten delen, aanwezig zijn bij de overdracht, maar ook de mensen die ons adviseerden.

28.06.2019

Aanbieden petitie aan schoolbestuur

We zijn overweldigd door het grote aantal mensen dat deze petitie steunt! Dank hiervoor!

Morgenmiddag gaan wij de petitie aan de schoolbesturen aanbieden. Dit zal plaatsvinden op het gemeentehuis. Wij zouden het erg op prijs stellen als er zoveel mogelijk mensen bij aanwezig zijn om de petitie kracht bij te zetten.

+Lees meer...

Dus heeft u een kwartiertje de tijd morgen, kom ons dan steunen!!!

Datum: donderdag 26 juni 2019 Plaats: gemeentehuis Valkenburg Tijd: 13:20 uur

Het ondertekenen van de petitie kan nog tot vanavond 20:00 uur.

Bedankt!

26.06.2019