U, de petitionaris
Inshot 20210603 225038678

Sloop Bikepark Lido niet

4 ondertekeningen

De gemeente Waalwijk wil aanstaande maandag Bike Park Lido sluiten!

Dit betekent een einde aan een fantastische plek waar al jaren met hart en ziel door jongeren aan gewerkt wordt. Een plek waar jongeren in hun vrije tijd een sport beoefenen, en die plek ook helemaal zelf opgebouwd hebben.

Petitie

Wij

Bikepark lido een fietspark wat inmiddels 4 jaar bestaat. plek: bmxers, dirt jumper, mountainbikers

 

constateren

  • Ons bikepark is in 4 jaar tijd enorm gegroeid, alles is met de hand opgebouwd en we hebben er samen voor gezorgd om het tot een plek te maken die het nu heeft mogen zijn. Dit kan en mag niet verloren gaan!

  • Elke dag genieten tientallen kinderen en jongeren van deze sportplek, deze plek zou nooit hetzelfde meer zijn.

  • Bikepark Lido staat centraal aan; nieuwe vriendschappen, buiten sporten, en prachtige natuur, dit mag niet verloren gaan!

 

en verzoeken

behoud het Bike Park Lido aan de Vijverlaan totdat wij samen met de gemeente een alternatief hebben gevonden om verder te kunnen kijken.

Ondertekenen

 
We e-mailen u een link waarmee u uw ondertekening kunt bevestigen. Uw gegevens worden niet doorgespeeld aan derden en blijven bij de Stichting Petities.nl. Meer hierover leest u in onze privacyverklaring.

Details

Ontvanger:
Waalwijk 
Petitieloket:
Einddatum:
03-06-2021 
Petitionaris:
Marc de Buck 
Organisatie:
bikepark lido 
Website:

Geschiedenis

Ondertekeningen

Nieuws

bikepark lido moet per direct sluiten!

Ons bikepark is in 4 jaar tijd enorm gegroeid, alles is met de hand opgebouwd en we hebben er samen voor gezorgd om het tot een plek te maken die het nu heeft mogen zijn. Dit kan en mag niet verloren gaan!

Elke dag genieter er tientallen kinderen en jongeren van deze sportplek, deze plek zou nooit hetzelfde meer zijn.

Bikepark lido staat centraal aan; nieuwe vriendschappen, buiten sporten, en prachtige natuur, dit mag niet verloren gaan!.

03-06-2021