U, de petitionaris

SenseMobile Oplichters


Feedback

Helaas, petities.nl is voor petities aan de overheid en dergelijke monopolisten. Uw petitie gaat over een marktkwestie waar alternatieven voor zijn. De overheid gaat daar niet over. Als de markt niet vrij genoeg is of de consument beter beschermd moet worden dan kunt u natuurlijk wel in een petitie vragen de marktwerking te verbeteren. Als u toch een petitie aan een bedrijf wilt richten, dan kunt u een andere petitiewebsite gebruiken. Hier staan een aantal alternatieven genoemd. Voordat u een petitie aan een bedrijf richt is het handig om eerst een klacht in te dienen bij klantenservice en het antwoord af te wachten. Dat antwoord kunt u dan letterlijk citeren in een petitie, zodat iedereen kan lezen dat er niet geluisterd wordt naar de klacht. De meeste bedrijven behandelen alle klachten systematisch. U krijgt persoonlijk antwoord en vergelijkbare klachten worden geteld en geanalyseerd. Het antwoord kunt u via internet aan andere laten zien met de oproep ook de klantenservice erover aan te schrijven of te bellen. Ook kunt u Consumentenbond, Radar en Kassa inschakelen.


Schrijf deze petitie als je ooit nare ervaring heb gehad met sense mobile, zoals geen goede onderdelen. verloren schroeven of andere problemen

Petitie

Wij

die zijn "geholpen" door SenseMobile

 

constateren

Dat onze mobiel niet goed is gerepareerd en dat ze schroeven uit je mobiel verliezen tevens jou de schuld geven of zeggen dat je geen nieuwe telefoon heb gekocht, tevens constateren we dat je met meer problemen weg gaat zodat je terug blijft komen. Ook kun je alleen contant betalen terwijl meneer wel rijd in een range rover.

 

en verzoeken

Dat deze zaak opgedoekt en gesloten word, wat ze doen is niet eerlijk en mensen zonder verstand van mobieltjes hebben het niet door.

Huidige status

Deze petitie staat niet open om ondertekeningen te verzamelen.

 

Details

Ontvanger:
Noordwijkerhout 
Petitieloket:
Einddatum:
03-03-2019 
Status:
Gesloten 
Petitionaris:

Geschiedenis

Ondertekeningen