You, the petitioner
Now regeling

Schrap NOW-regeling voor taxi niet

400 signatures

Doordat de overheid de Noodmaatregel Overbrugging voor Werkbehoud-regeling voor de taxibranche heeft stopgezet is de taxiwereld razend op de overheid. Als blijkt dat de bedrijven niet van deze regeling gebruik kan maken gaan ze falliet, Terwijl de overheid iedereen zou helpen. De taxibranche kom hier massaal tegen in verweer. Demonstreren mogen we niet maar middels deze petitie willen we een harde vuist maken tegen de regering.

Petition

We

taxichauffeurs, bedrijven, zzp-ers, passagiers, betrokkenen en sympathisanten

 

observe

  • Dat de overheid de Noodmaatregel Overbrugging voor Werkbehoud niet voor taxibedrijven honoreert en de 4000 euro tegemoetkoming niet gaat betalen.

  • Dit komt waarschijnlijk omdat er geen verbod op taxivervoer is en bedrijven niet gedwongen dicht zijn, zoals in veel andere sectoren wel het geval is.

  • Maar alle voor ons zo belangrijke diensten zijn wèl noodgedwongen stilgelegd door dezelfde overheid: horeca, toerisme, evenementen, scholen enz.

  • Deze regering helpt moedwillig een hele branche om zeep, maar wij staan voor ons werk en we willen niet dat het afgenomen wordt!

 

and request

taxibedrijven wel onder de Noodmaatregel Overbrugging voor Werkbehoud te laten vallen.

Current status

This petition is not open to collect signatures.

 

Details

Addressed to:
minister 
Petition desk:
Closing date:
2020-06-26 
Status:
Withdrawn 
Lead petitioner:
Jeroen Jansen 
Organisation:
Platform coronataxi.nl 
Website:

History

Signatures