You, the petitioner

Scheikunde PTA facultatief/anders

De sectie scheikunde heeft besloten om het PTA te laten staan, inclusief alle stof. Wij, scheikunde leerlingen kunnen ons niet vinden in deze beslissing.

Petition

We

Wij zijn de leerlingen die het vak scheikunde hebben, en ons niet kunnen vinden in de herziene uitgave van het examenreglement.

 

observe

Vanochtend zijn we via Som op de hoogte gesteld dat het PTA scheikunde doorgaat in de oorspronkelijke vorm. Dit beschouwen we als onredelijk en onrechtvaardig. Daarom is deze petitie gestart. Door deze te ondertekenen, hopen we gezamenlijk een signaal aan de schoolleiding af te geven. Wij denken dat het door laten gaan van het PTA:

-Onnodige risico 's vormt -Cijfers van leerlingen onnodig naar beneden haalt -Onrechtvaardig tov economie -Alles al getoetst is

 

and request

Wij verzoeken:

-Een zelfde regeling te treffen als bij economie en wiskunde (facultatief) -of het PTA te schrappen -of de stof te verminderen naar de nog niet getoetste stof -en/of toetsing van de vorm in een MO

Sign this petition

 
We e-mail you a link to confirm your signature. Your data will not be shared with third parties and remains with the Stichting Petities.nl. Your name and place of residence will only appear if you choose this. Read more about this in our privacy statement.

Details

Addressed to:
schoolbestuur 
Petition desk:
Lead petitioner:
Hugo Stegeman 
Organisation:
Barlaeus leerlingen 

History

Signatures