U, de petitionaris
Hond

Schaf de hondenbelasting af in Landgraaf

472 ondertekeningen

De VVD Landgraaf heeft diverse malen via moties het college opgeroepen om de hondenbelasting in Landgraaf af te schaffen. Helaas werd dit voorstel nooit breed gesteund in onze gemeenteraad, vandaar deze petitie die we willen aanbieden aan het nieuwe Landgraafse college na de verkiezingen in maart.

Petitie

Wij

Inwoners van Landgraaf

 

constateren

  • Dat het bezit van een hond voor veel voordelen zorgt voor onze inwoners op het gebied van beweging, sociale contacten en veiligheid in en rondom het huis;
  • Dat er geen specifieke belasting bestaat op het bezit van andere soorten huisdieren, waardoor deze vorm van belasting oneerlijk en onwenselijk is;
  • Dat vele gemeentes inmiddels ook dit voortschrijdend inzicht hebben getoond en deze van oorsprong middeleeuwse belasting hebben afgeschaft;

 

en verzoeken

het college de hondenbelasting in Landgraaf zo snel als mogelijk af te schaffen.

Ondertekenen

 
We e-mailen u een link waarmee u uw ondertekening kunt bevestigen. Uw gegevens worden niet doorgespeeld aan derden en blijven bij de Stichting Petities.nl. Meer hierover leest u in onze privacyverklaring.

Details

Ontvanger:
Landgraaf 
Petitieloket:
Einddatum:
10-03-2022 
Petitionaris:
Lucas Baggerman (Raadslid) 
Organisatie:
VVD Landgraaf 

Geschiedenis

Ondertekeningen

Nieuws

En door naar 400 handtekeningen!

En weer veel nieuwe hantekeningen onder deze petitie, op naar de 400, wat een succes! Blijf de petitie delen op social media en vertel hondenbezitters over deze petitie, zodat we een zo krachtig mogelijk signaal kunnen geven aan het nieuwe college in Maart! Dank voor uw medewerking - groeten Lucas Baggerman (Raadslid VVD Landgraaf).

30-01-2022

Op naar de 300 unieke handtekeningen!

Na 2 dagen al bijna 300 unieke handtekeningen! En vandaag ook een artikel hierover in de Limburger. Blijf delen op social media en vooral de petitie blijven ondertekenen om het signaal zo duidelijk mogelijk te maken richting het nieuwe college van Landgraaf! Dank voor uw steun - Lucas Baggerman (Raadslid VVD Landgraaf).

27-01-2022

Een vliegende start!

Binnen 24 uur al meer dan 150 keer ondertekend, dat is een veelbelovende start. Deel svp de petitie of ons Facebook bericht met vrienden en kennissen uit Landgraaf, zodat we het signaal zo krachtig mogelijk kunnen uitdragen! Dank voor uw steun - groeten Lucas Baggerman (VVD Landgraaf).

25-01-2022